MENÜ

Lucescu'nun takım oyunu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Shakhtar’ın temposu yüksek. Kısa paslarda başarılılar. Oyun kurmadaki idman tekerrürleri pas kaybını sıfırlamış. Bu durumda Fenerbahçe’nin önde pres çabası sonuçsuz. Diego’nun pas kayıplarına, Nani’nin etkisiz oyunu da eklenince, Fenerbahçe’nin ilk yarıdaki tek pozisyonu Meireles’in ortasından geldi. Sow topu beklemek yerine koşusuna devam etse topa dokunması yeterli. Kaderimiz değişmiyor. Biz kaçırıyoruz elin oğlu atıyor.

Shakhtar Donetsk’te hızlı oyuncular mevcut. Texeira ve Taison boş alan buldu mu yakalamak imkansız. Fenerbahçe defansında kademe zaafının giderilmesi zaman alacak. Şener ve Kjaer henüz uyum sağlayamamış. Kjaer’in kademelerinde sıkıntı az ama diğerleri kademede gecikiyor. Fatura ağır..

İnisiyatif ve liderlik sorunu!

İlk golden sonra hakemde bariz bir değişme var. İnisiyatifleri ev sahibinin lehine. Pereira’yı tribüne yollaması sonun başlangıcı. Yeni oluşturulan bir takımda direktörsüz bir yedek kulübesi büyük dezavantaj. Anında yapılması gereken uyarılar yok. Notlar elden ele dolaşmıyor. İnisiyatif tamamen oyuncularda. Ancak Kanarya’da ne inisiyatif alan var ne de liderliği alan! Olmaması da doğal. Transferi toptan değil de perakende yapmakta fayda var. İstikrar, pahalı transferlerden daha değerli.

YORUM YAZ