MENÜ

Kırmızı maç

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Caner’in ofansa katkısı tabii ki avantaj. Ama geri dönüşler gecikince sıkıntı büyük. Üstelik rakipte Visca gibi etkili bir kontra oyuncusu var ki, başa bela. Gökhan Gönül’ün cezası nedeniyle diğer bekte de Mehmet Topuz olunca, Başakşehir iki kanadı da koridor yaptı. Sağ bekin ortasıyla sol bekin gol yapması bir futbol fantezisidir. Sene de bir kere olur.

Yalnız adam: Sow

Atak yaparken her iki bekin katılması büyük risk. Hedefi olan bir takım bu kadar riskli oynayamaz. Ya da bu kadar riskli oynayan bir takımın hedefi olamaz. Amaç ikincilikse lafımız yok. Fenerbahçe’de oyun kuruluşlarında Mehmet Topal’ın stoperlerine yardım etmesi doğal. Emre’de yaklaşıp top alabilir. Ama Diego ve Alper’in bu kadar geri gelip top alması forvetteki sayıyı azaltıyor. Sow ileride yalnız adam. Hele bir de ona atılan uzun toplar var ki, akıllara zarar. Sow kime indirecek bu topları. Yanına yaklaşan yok ki..

Bruno Alves’in atılması haksızlık

Moralsiz bir takım için Başakşehir Belediyespor çok zor bir rakip. İnanılmaz bir oyun disiplinleri var. Takım boyu çok kısa. Ataktayken tüm defans çıkıyor. Rakip atak yaparkende geri dönmeyen forvet yok. Ne alan bırakıyorlar ne de zaman. Kadrolarında okyanus derinliği var. Ceza ve sakatlıklarda kadroları sığ kalmıyor. Hocalarını sadece milli takıma verip sonrada geri alıyorlar. Skoru koruma telaşından iki gol yediler. Galip gelememelerinin sebebiyse, Fenerbahçe’ye gol atma sevdası.. Fenerbahçe’nin olası muhteşem geri dönüşü önleyen hakem oldu. Alves’in penaltısı tartışılır. Atılması ise haksızlık..

YORUM YAZ