MENÜ

Hoca şefkati

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Futbolumuz top ayağında olana odaklıdır. Topsuz alanda yangın çıksa haberimiz olmaz. Belki de bu yüzden çimlerimiz yanmaktadır. Bu açıdan Yasin’in oyunda olması Cim Bom için büyük avantaj. Topsuz attığı deparlarla, yaptığı verkaç ve bindirmelerle, müthiş bir ofans katkısı sağlıyor. Bunları yaparken de top ayağında az kaldığından kimse bunun farkında değil. Oyunda kaldığı sürede de takımının en çok koşanı olmasına şaşırmamak lazım. Galatasaray’ın her esame listesinde bir Yasin okunmalı..

Muslera ülkemize gelen en iyi yabancı kaleci. Kısa süreli formsuzlukları, önündeki defans oyuncularının performansıyla ilintili. Defansı zor durumda bırakmadıkça istikrarını sürdürüyor. Takımına bu kadar güven veren bir file bekçisi az bulunur. Selçuk, orta sahanın bütün yükünü çekecek gibi. Yanında kim oynarsa oynasın farketmiyor.

İstikbal vaat etmiyor

Bruma’nın bu oyunuyla bu kadar sahada kalabilmesinin tek sebebi Hamza hocanın içindeki insan sevgisi. Bu şefkati bizim gençlere gösterse Türk futbolu bir çok genç yetenek kazanır. Sayın hocam Portekiz milli takımına oyuncumu kazandıracaksın. Vazgeçme ama kendi haline bırak bu oyuncunu. Belki de kendi farkeder oynadığı takımın büyüklüğünü. Dört elle sarılır formasına. Aşar kendini. Mevcut durumuyla istikbal vaat etmiyor.

Akhisarspor’daki futbol oynama isteği bir çok eksiğini kapatıyor. En kötü maçlarında bile gol pozisyonlarına girebiliyorlar. Attıkları şut sayısı da az değil. Süper lige renk kattılar. Artık, Akhisar denince akla sadece köfte gelmiyor. Acıkınca başka tabii ki...

YORUM YAZ