MENÜ

Gol kaçırma rekoru

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maç başında Kartal’ın çok net pozisyonları var. Ama son vuruşlarda beceriksizlik hakim. İki net pozisyonu kaçıran Olcay, girdiği üçüncü pozisyonda, tekte vurmak yerine topu stop edip pas vermeye niyetleniyor. En tehlikelisi de budur. Pozisyon korkaklığı. Gol kaçırma korkusu yüzünden oyuncular pozisyona bile girmekten imtina ederler. Kimsenin farketmediği bir sürü pozisyon bu şekilde heba olur.

Top Oğuzhan’a geldiğinde tüm takım hazır olmalı. Pas herkese gelebilir. En iyi pozisyonda olduğunu fark etmemiş olabilirsin. Ama hazır ol. Çünkü Oğuzhan formdaysa, boşa top atmaz.

Quaresma şov peşinde


Quaresma, neyi kanıtlama derdinde? Yıldız oyuncular bile bazen basit oynamak zorundadırlar. O aldığı her topta ‘show’ peşinde. Bu riskli oyun sıkıntı yaratabilir. Beşiktaş’ın şampiyonluğa oynadığını unutmamalı.
Rhodolfo’nun kritik müdahaleleri var. Hele, Aatif’in pozisyonundaki hamlesi mükemmel. Yanlış zamanlama kırmızı kart getirebilirdi. Ersan ve İsmail’de gelişme yok. Sabır taşı çatladı. Onlar bir basamak atlamadılar. Yazık, çok yazık.

Forvetlere bilgisayar!

Okan hocanın takımına geriden oyun kurmayı çalıştırması lazım. Stoperlerin açılıp top alması güzel fakat sonrası facia. Beşiktaş her hücum preste topu kaptı. Son paslar ve vuruşlar düzgün olsa fark olacaktı.
İki fark bu maçın hakkı değil. Gol rekoru kırılabilecek bir maç izledik. İki takımın da defansına ayar, forvetine de bilgisayar lazım. Bu kadar gol kaçırmak tehlikeli, böylesine pozisyon vermek de ölümcül olabilir.

YORUM YAZ