MENÜ

Gökhan'ın ilacı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Önde yapılan pres, kazanılan toplarla yapılan hızlı ataklar, kanatların içeriye hareketlenmeleri, beklerin bindirmeleri ile yapılan ortalar. Oyunun başında Beşiktaş gol için her şeyi yapıyor. Bir tek eksik var. Ceza sahası içerisinde Cenk’in yanında oyuncu yok. Ta ki 24. dakikaya kadar. Olcay’ın müthiş hareketlerle getirdiği topla Cenk’ten harika gol vuruşu. Bu iki hareket kadar önemli bir de topsuz yapılan aldatma var. Ersan, stoperi öne çekip alanı boşaltmasa Cenk’in demarke kalması mümkün değil. Bravo Ersan.

Golde, asistle gol yapan kadar katkın var. Rakip ceza sahasına ne kadar çok adamla girilirse gol şansı o kadar yükselir. Akhisar’ın gol çabaları Saidi’nin süratine, Bilal’in de bireysel yeteneğine bağlı. Merter’in yan pas hastalığı kronik olmuş. Topu ayağından zamanında çıkarmaması da top kaybının en önemli sebebi. Zokora ile defansif anlamda sıkıntı yok. Ama ofansa katkıları az. Evet Gekas çok büyük bir golcü. Pozisyona girmekte tam bir usta. Ama çok yalnız kalıyor bu hususta. Bilal’in kramponlarında dürbün var. İstediği yere pas, köşeye de şut atıyor. Attığı golü ondan başkası yapamaz.

Harika goller

Atiba’nın basit oyunu Beşiktaş’a tempo veriyor. Bu sade oyun Beşiktaş’a çok yakışıyor. Sahadaki en şık oyuncu Atiba. Topla yakışıksız hiçbir teması yok. Gökhan’ın ilacı sahada olmak. Oyuna girmesi maçın havasını değiştirdi. Bu kanatlarla Beşiktaş’ın ulaşamayacağı zirve yok. Sosa’nın futbol zekasına kimsenin aklı ermez. Beklenmeyeni yapmayı alışkanlık edinmiş. Durdurulması imkansız. Güzel bir maç, harika goller izledik. Maçın en güzel golünün oylaması hâlâ bitmedi.

YORUM YAZ