MENÜ

Skoru koru 4. yıldıza yürü

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Volkan kalesini özlemiş. Özgüveni ve tecrübe kokan kurtarışlarıyla ilk yarıda Fenerbahçe’nin en iyisi. Sağ bekte Serdar topla olmasa da topsuz çıkışlarıyla ofansa katkı sağlama çabasında. ikinci golde Sow’un hemen arkasında olması defansın ve kalecinin dikkatini dağıttı. Bunun adı gizli asist. Fark edilmeyen büyük katkı.

Kötü giden oyunda Meireles’in ısınmaya başlaması doğru hazırlık. Selçuk ve Uygar pek uyumlu değil. Orta sahaya, topun Kanarya’da kalmasını sağlayacak bir teknik lazım. O teknik de Meireles’te var ama gol vuruşu yok. İlk yarının sonunda art arda gelen goller İsmail Kartal hamlesini geciktirdi. Fenerbahçe’de gole en çok ihtiyacı olan iki oyuncudan muhteşem goller.

Kaleci sezdi ama...

Mehmet Topuz’un defans arkasına attığı topa Diego’nun ne yapacağı o kadar belli ki. Onun klasında bir oyuncu tabii ki topun dibine girecek. Kaleci başına geleni sezdi ama yapabileceği bir şey yok. Mersin İdmanyurdu Süper Lige renk katmaya devam edecek. Transfer yapamamış olsalar bile atak futboldan ödün vermiyorlar. En iyi transfer takım içinden oyuncu kazanmaktır. Rıza hocayı ve ekibini kutlamak lazım. İlk yarıda turu atlayan Fenerbahçe için ikinci yarıda yapılacak tek şey skoru korumak. Welliton’un golü nafile. İsmail hocanın kafasında derbi, hamlelerinde hafta sonunun hazırlığı var. Skoru koru, 4. yıldıza yürü...

YORUM YAZ