MENÜ

Galatasaray'daki enflasyon

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor’un hocası yeni. Kadroda rotasyon olur, daha önce şans bulamayan oyuncular fırsat bulur diye düşündük. Ama ilk 11’lerdeki sürprizler her zaman olduğu gibi Prandelli’den. Semih ve Sneijder’i ilk 11’de göremeyince gözümüz doğal olarak yedek kulübesine kaydı. Aman Allah’ım! Yedek kulübesi değil yedek şatosu.

Milli takımında oynamayan oyuncu yok. Yorgunlar mı, argınlar mı, yoksa hocayla dargınlar mı, anlamak mümkün değil. Üç değişiklik hakkını kullandığında bile kulübede maçı tamamlayan dört milli oyuncu var. Bunun adı milli oyuncu enflasyonu.

Fırtına gibiler

Sabri’nin özgüveninin artması Galatasaray için hayırlı mı, değil mi tartışılır. Banko adam olduğunda bu oyuncunun topa ve hakeme karşı hareketleri değişiyor. Topla olduğu yerde dönmeler, boş adam varken pas vermemeler, hakemlere yapılan itiraz ve jestler gırla.

Takımına dönmesine herkes sevindi. Keşke kötü alışkanlıklarını bırakıp da dönseydi de ülkenin en iyi sağ beki olabileceğini herkese gösterseydi. Sevgili Sabri, taşırma artık şu sabrı. Konstant ilk yunan hükümdarıKonstantin gibi. Takımının bütün pas organizasyonuna hükmediyor. Dar alanda yaptığı paslar ve topu rakibinden kaçıran driplingleri takımı için aspirin. Mehmet Ekici bir diğer ilaç. Üç pasta bir tok karnına al, oyun kurma derdin kalmasın.

Yusuf’un driplingleri ise rakibi bitiriyor. Ersun Hoca Salih’e kızmakta ve oyundan almakta son derece haklı. Gereksiz yaptığı uzun paslar ve agresivite takımı için zararlı. Yararlı olanı ise Medjani fazlasıyla yapıyor. Defanstaki kusursuz oyununa duran toplardaki önsezi ve bitirici vuruşlarını ekledi. Cimbom’u da
Hack’ledi..

YORUM YAZ