MENÜ

Futbol klasiği

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sakata gelmiş Karabükspor defansına karşı Beşiktaş’ın pozisyon bulması kolay. Çift santrforu benimseyen Kartal’da Gökhan’ın driplingleri ve Sosa’nın akıllı pasları ayrı birer tehdit. Son paslardaki başarısızlık golü geciktirse de Serdar’ın müthiş ortası düğümü çözdü. Ortayı Atiba’ya yapması da çok doğru tercih. Çünkü Atiba tam bir Karakartal. Yükseldiğinde rakibin şansı sıfır.

Waterman’ın hakemlerden önce takım arkadaşı Erdem’e sitem etmesi lazım. Ayak dışı ile kaleciye yapılan geri pası her zaman risklidir. Waterman’ın ceza sahası dışında yatarak yaptığı müdahale, riski ikiye katlayınca Karabükspor için en kötü senaryo gerçekleşti. Yedek kaleci içeri, Viola dışarı. Karabükspor’un maçı kazanma umudu kontrataklara kaldı. Sorun yok çünkü Ahmet İlhan var. Fuleli adımları mesafe katetmesini sağladığından defans arkasına attığı her koşu tehlike yaratıyor.

Atamayana atarlar

Duran toplarda bütün dünya, alan savunmasına dönerken Beşiktaş’ın adam savunması yapması garip. Franco takım arkadaşlarıyla çarpışınca Musa bomboş. Ön direğe Günay’ın çıkması da zor olunca sonuç kaçınılmaz. On kişi kalınca daha iyi oynayan Karabükspor. Necip de atılınca beraberliği yakalıyor.

Hakan, Beşiktaş defansını dörde bir yakaladığı pozisyonda pası iyi verse, Karabükspor altın değerinde bir galibiyet alacaktı. Ama futbol, klasik lafını, Cenk Tosun’un kafasıyla söyledi: Atamayana atarlar...

YORUM YAZ