MENÜ

Futbol ekonomisi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İlk onbirinde Sneijder, Podolski ve Selçuk olan bir takımın çok şut atması doğal. Fakat kaderini attığı şutlara bağlaması garip. İlk yarı bitti, Galatasaray’ın pozisyonu yok. Sadece uzaktan atılan şutlar var. Pozisyon zenginliği babadan miras kalmaz. Dripling, verkaç ve bindirmelerle her maç yeniden üretmek zorundasın. Yapamazsan büyük takım olarak kalamazsın. Galatasaray sadece mali durumunu değil, oyun anlayışını da geliştirmek zorunda.

Serkan sakın durma!

Mustafa hocanın ilk hamlesi Sabri. Takımının tek düze oyunundan sıkılmış olacak ki kanatlarını hareketlendirmek istiyor. Ama nafile. Yasin tekrar forma sokulup banko adam yapılmalı. Olcan ve Sabri beklentilerin çok uzağındalar... Mersin İdman Yurdu’nun çabası takdiri hak ediyor. Dertler derya olmuş, takımın umrunda değil. Güven’in çalışkanlığı, Mitroviç’in agresifliği, Vederson’un vuruş ustalığı büyük avantaj. Serkan futbola başladığından beri koşuyor. Durma kardeşim sana mevki çok. Oynayamayacağın yer yok. Tek kişilik dev gösterin hiç bitmesin. İlelebet sahada kal. İbreti aleme ders ol Serkan. Her şeyin en iyisine layıksın..

Nakoulma en iyisi

Maçın adamı tabii ki Nakoulma. Rakipsen yanına sokulma. Denayer ile olan mücadelesi sabaha kadar seyredilir. Maç bir ara bu ikilinin mücadelesine dönüştü ve bu maçın en güzel anlarıydı.

Muslera’yı satamazsın

Galatasaray’da satılamayacak tek adam Muslera. En çok para eden de O. Satamazsın. Satsan yerine adam bulamazsın. Futbolun ekonomisi piyasa ekonomisinden çok farklıdır. İşadamlarımız bunu bir farketse de futbola hizmetten vazgeçseler. Kulüplerimiz borç batağında yüzüyorlar...

YORUM YAZ