MENÜ

Cankurtaran

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Görünen o ki Türk futbolu yeni bir sol bek kazandı. Olcan Adın. Ofansta her şey güzel. Stoperler daha çok Hamit’in yardımıyla oyun kurarken Olcan ve Sabri rakip alandalar. Kanatları kullanmakta başarılılar. Galatasaray’a çok adamla hücum etme fırsatını da veriyorlar. Yalnız bir sıkıntı var. Geri dönüşler.

Kayseri Erciyesspor’un beraberlik golünde Olcan’ın nerede olduğu birçok sporseverin gözünden kaçmıştır. Sol bekin olması gerektiği yerde olsa Cim Bom bu golü yemeyecekti. Futbol böyle bir oyun. İleride çoğalırsan geride azalıyorsun.

Çok adamla savunsan ilerde azsın. Hedefin sistemini belirliyor.

Her takıma lazım

Maçı kendi sahasında oynamak istemeyen Kayseri Erciyes teknik direktörü Mehmet Özdilek, takımını öne çıkarmaya çalışmakta haklı. Galatasaray’ın önde yaptığı pres etkili. Top kaybı pahalıya patlar. Üstelik takımı oyun kurmakta pek başarılı değil. Alt sıralardan kurtulmak için maç kazanmak şart. Bir puana oynamak faydasız. Oyunu çirkinleştirmeyen ofansif kadrosuyla istediği skorları elbet alacaktır. Chedjou, Galatasaray’ın cankurtaranı. Defanstaki yerinde müdahelelerinin yanı sıra kritik golleriyle de Sarı-Kırmızılılar’a hayat veriyor. Her takıma lazım..

YORUM YAZ