MENÜ

Atiba bile yetmedi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İsmail bindirme yapmakta zorluk çekiyor. Çünkü çizgide etkili bir orta yapması mümkün değil. Soluna alıp ortalaması epey zaman alacağı için, bu da defansın yerleşmesi anlamına denk düşüyor. Ersan’ın sakatlığı ve Motta’nın kötü oynamasından dolayı yapılan iki değişiklikten sonra İsmail öz mevkisine geçti ve etkili ortalarını nihayetinde yapabildi. Değerli hocam Bilic, Passo Lig sıkıntısını derinden hissetmekte. Bunu da her fırsatta yüksek sesle dile getirmekte.

Beşiktaş orta sahasında Atiba her zamanki gibi toparlayıcı rolünde. Veli ise koşuyor ama bir şey üretmiyor. Demba Ba’nın yokluğunu çift forvetle gidermek olası. Ancak bu ikili bir arada ilk maçını oynuyor ve zamana ihtiyaçları olduğu kesin. Üstelik Cenk, Mersin maçındaki formunun görüntüsünden oldukça uzak. Oğuzhan’ın cezalı olması büyük handikap. Son transfer Sosa’yı göremeden kaybettik. Gerçekten 10 numara bir transfer oldu.

Mehmet Özdilek, Beşiktaş’ı gerçekten iyi analiz etmişe benziyor. Mehmet Özdilek, Beşiktaş’ın en büyük zaafının defansta olduğunu iyi tespit etmiş. Rize, Holosko ve Lualua gibi çabuk adamlarıyla ani kontratak çıkışları denediler ve maçı kazanmaya yetecek kadar pozisyon buldular. Orta sahada Kıvanç ve Kaan’ın çalışkanlığı ile Giray’ın cengaverliği Rizespor’a 1 puan getirdi. Sol bek Ali Adnan’a herkes sahip olmak ister. Hiçbir şey yapmazsa bile tacıyla asist tehlike yaratır.

Giray’ın elle kestiği pozisyon Hüseyin Göçek’in gözlerinden kaçtı. Sahada herkes kötüydü buna hakemler de dahil.

YORUM YAZ