MENÜ

Amansız takipçiler!

Abone Ol Google News

İnstagram’da paylaşılan görüntüler, olay yaratan tweetler, facebook’ta beğenilenler... Galatasaray’ın milyonlarca takipçisi var. Dortmund’un ise takipçisi az. Bayern Münih, Mancester City, Real Madrid gibi futbol devleri, Dortmund’lu oyuncuların her maçını takip edip önümüzdeki sezona transfer edecekleri oyuncuları belirliyorlar. Ey Cim Bomlu futbolcu kardeşlerim, sırtınızda Galatasaray forması olmasa acaba sizi kim takip eder? Beklerin birinci görevi kendi kanatlarını savunmak, ikinci görevi de diğer kanattan yapılan atakta ters kademeye girmektir. Dortmund’ın Galatasaray’ın sağ bek’i Tarık’ın tarafından geliştirdiği atakta, Reus topu kaleciyle defansın arasına yuvarlıyor. Semih’in kademesinde olması gereken Telles ortalıkta yok. Dortmund ikinci golde de Galatasaray’ın sol tarafından akına kalktı. Telles yine kayıp. Aubameyang hayatının en kolay iki golünü attı. Üçüncü golünü de ters kademeyi Galatasaray’ın beklerinden daha iyi bilen kale direkleri önledi. Galatasaray’ın bu bekleri ne bekler. Önce defansı düşünmedikçe heba oluyor emekler. Yabancı transferi serbest olsa ne olacak? Transferleri yapanlar futbola yabancı olduktan sonra...

Haberin Devamı

Kale yerine pota koyalım

Haberin Devamı

Cim Bom Şampiyonlar Ligi’ne basketbol takımıyla mı katılıyor? İlk yarı sonunda yine üçlük. Kalelerin yerine pota mı koysak? Beklerin defansif zaaflarına bir de Semih’in bireysel hataları da eklenince Chedjou’nun yapacak fazla bir şeyi kalmıyor. Muslera zaten biçare. Arkadaşlarını uyarmaktan maça konsantresi sıfır. Galatasaray taraftarının muhteşem koreografisi için hiç değilse bir şeref sayısı bekledik. Ama Olcan da koreografiye katılanlar arasında olduğundan olsa gerek gol yok. Cim Bom’u rakip kaleye en kolay götüren oyuncu nasıl olur da tribünde oturtulur?

Galatasaray’da iki aday da başkan seçildiklerinde Prandelli ile devam edeceklerini beyan ettiler. Ama Prandelli diyor ki: “Bir kez daha düşünün!”

YORUM YAZ