MENÜ

Sezonun en iyisi

Abone Ol Google News

Konuk ekibin önemli galibiyeti, beraberinde önemli mesajlar verdi; Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük adaylarından, Trabzon'un zirve hayalleri sona erdi ve Erol Bulut da sezon sonuna kadar görevinin başındadır.

Haberin Devamı

Şampiyonluk hesabı yapmak ve iddialı konuşmak için iki taraf da kazanmak zorundaydı. Ev sahibinin 11’i tahmin edildiği gibiydi. Ya Fenerbahçe? Erol Bulut yine “Papatya falı” açmıştı. Caner kadro dışı, Novak kulübede, stoper Szalai sol bekte deneniyordu. Tisserand bu deneme yüzünden, Mert Hakan da Ozan kulübeye çekilince kendilerini sahada bulmuşlardı. Maçtan önce Fenerbahçe topu rakibe vermez, önde baskı yapar demiştik. İlk bölümde öyle oldu. Fenerbahçe top tekniği yüksek oyuncuları (Mesut, Pelkas, Sosa, Osayi) ile fiziksel olarak bile rakibine üstünlük kurdu. Çabuk atağa kalktı, çabuk geriye döndü. Sol bekte görev yapan Szalai kusursuz oynadı. Pozisyonlar buldu, Uğurcan’ı geçemedi.

Performans dikkat çekiciydi

Fenerbahçe’nin sahaya çıkan ve merak uyandıran 11’nin ilk 45 dakikada ortaya koyduğu performans dikkat çekiciydi. İkinci bölümde de kazanmayı rakibinden çok isteyen, takım Fenerbahçe'ydi. Kendi evinde oynamasına rağmen Trabzonspor hücumda hiç etkili olamıyor. Nwakaeme ve Ekuban markajdan kurtulup sahneye çıkamıyordu. Son bölümde Erol hoca’nın hamleleri geldi. Bu hamlelerin hemen ardından Ferdi’nin asisti ile topla buluşan Pelkas’ın uzaktan attığı şut, yerden sekince başarılı Uğurcan’da avlanıyordu. Maç bittiğinde gelen önemli galibiyet beraberinde bir dolu mesajlar veriyordu.

Haberin Devamı

Ayak uyduranlar giyer

Sıralayalım... Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir. Trabzonspor’un zirve hayalleri sona ermiştir. Erol Bulut sezon sonuna kadar görevinin başındadır. Atilla Szalai ve Osayi transfer başarısıdır. Sosa ve Pelkas bu takımın vazgeçilmez oyuncularıdır. Sarı-Lacivertli formayı bundan sonra bu takıma ayak uyduranlar giyer. Galibiyetlere rağmen bu takımın hala iyi bir golcüsü yok.

YORUM YAZ