MENÜ

Pereira'ya ilk uyarı

Abone Ol Google News

Maç başladı, Fenerbahçe baskıyı kurdu. Yeni hücumculara rağmen Sarı-Lacivertliler 3. bölgede etkili olamayınca takımı yine sıkıntı bastı. İlk 20 dakika dolmadan Tisserand sakatlandı, Szalai erken döndü. Szalai’nin girer girmez başlattığı atakta da Samuel kalabalık defans arasından golünü atıverdi. Artık her şey Fenerbahçe lehineydi. Devre biterken Altay’ın gereksiz yere yaptırdığı penaltı maçın gidişatını değiştirdi.

Haberin Devamı

İrfan'ı anlamak mümkün değil!

Pereira her zaman olduğu gibi hamleleri devre arası değil, son 30 dakikada yaptı. Berisha ve Mesut’un yerlerine İrfan Can Kahveci ve Valencia’yı aldı. İstekli Mesut’un dışarı alınışı, hücum gücünü azalttı. İki kanatta Osayi ve Muhammed geri dönüşlerde zorlandılar. Savunma 3’lüsünün önde defans yapışı, onları da yıprattı. Szalai ve Gustavo’nun inanılmaz mücadelesi alkışa değerdi. Oyuna girer girmez sakatlanan İrfan Can’ı da anlamak mümkün değil.

Sistem alarm verdi

Son bölümde yenilerden Meyer de girdi ama etkili olamadı. Sivasspor gibi diri ve çabuk atağa kalkan takımlar karşısında 3-4-3 sistemi alarm verdi. Sahada bu sistemi oynayacak futbolcun yoksa, sisteme el atarsın. Ayrıca oturmuş 11 üzerinde rötuşlar yapmak işin en doğrusu. Rıza Çalımbay’ı ve Sivas’ı kutlarken bu maçın Pereira’ya ilk uyarı olduğunu hatırlatalım.

Haberin Devamı
YORUM YAZ