MENÜ

Neredesin Gustavo?

Abone Ol Google News

Pelkas dönmüş ama Erol Bulut, Karagümrük maçının kazanan 11’ni bozmamıştı. Maç başladığında gördük ki Fenerbahçe takımı 'hurra' hücum diyor, defansı umursamaz bir halde oynuyordu. Halbuki rakip onu üzerine çekecek çabuk ayaklarla (Soner, Ndiaye, Diabate, Halil) ava çıkacaktı. Fenerbahçe topa fazlaca sahip oluyordu ama sonuca gidemiyordu. Çünkü belli bir oyun planı yoktu. Samuel, Valencia bir sağda bir solda, Caner’in aklı ofansta ve duran toplarda, Thiam kayıp, Sosa küskün, Ozan gayretli, Mesut maça yön vermeye çalışıyordu. Rakibin her ani atağı tehlike oluyordu (Neredesin Gustavo?). Sahada kelepçesiz (!) dolaşan çabuk Halil Akbunar rakip defansı tedbirsiz yakaladığı ilk topta cezayı kesiverdi. Golü erken yemesine rağmen bol santraforlu (!) Fenerbahçe net pozisyonlar bile bulamadı. İkinci bölümde Erol Bulut, Pelkas’ı hatırladı, saçma hamleler yaptı, (Cisse maç biterken girdi) yorgun Mesut’u daha da yordu.

Haberin Devamı

Sonuçta maçı kaybedip, şampiyonluk hesaplarını karıştırdı. 22 transfer yapmışsın hala Gustavo’yu arıyorsun. Fatura mı? Onu da Erol Bulut’a ödetirler.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Sezon başı Nazım Sangare yedek kalır Gökhan Gönül oynar deniliyordu. Nazım form tutunca roller değişti mi?

Maçın starı

Maçı kazandıran golü attığı için değil, yürekten oynadığı için Halil Akbunar. Defansı ayakta tutan Atınç Nukan’ı da unuttuk sanmayın.

Maçın olayı

Transfere büyük paralar harcayıp, kadronuza yıldız oyuncular katıyorsunuz. Bunların başında Mesut Özil var. Sonra onları tarla görünümlü bir sahaya sürüyorsunuz. Stadın zeminini yapmak ne zor ne de pahalı.

Kısa mesaj

Caner Erkin’i oyundan alınırken izleyin. Sonra Fenerbahçe takımında disiplin var mı yok mu tartışalım.

YORUM YAZ