MENÜ

Muriç'in ihaneti

Abone Ol Google News

Beşiktaş, Avrupa’yı kovalıyor. Fenerbahçe ise kazanıp hem prestijini hem de sezonu kurtarma peşinde. Seyircisiz maç Beşiktaş’ın en büyük dezavantajı. Fenerbahçe’de Gustavo’nun son dakika sakatlığı planları alt üst etmiş. Gustavo olmayınca kaptan Emre bu defa oyuna baştan başlıyor. Bunun dışında stoperler buluşmuş (Serdar Aziz- Falette). Beşiktaş daha moralli. Burak Yılmaz’ın dönüşü büyük umut. Fenerbahçe maça kendi evinde gibi başladı. Önde baskı yaptı, rakibine nefes aldırmadı. Ferdi, Emre, Ozan, Deniz ve Hasan Ali ile maça ağırlığı koydu. Beşiktaş şaşkın ve dağınık oynarken imdatlarına Vedat Muriç yetişti! Orta alanda Vida’nın bileğine öyle vurdu ki, çıkan kırmızıya itiraz eden bile olmadı. Böyle maçlarda bir eksik oynamak zordu. Ancak Sarı-Lacivertliler maçı hiç bırakmadılar. İkinci yarı bir eksikle Fenerbahçe ne kadar direnecek diye düşündük. Eksik Fenerbahçe yorulana kadar dirense de sonunda gardı düşüp oyunu kaybetti. Bu kaybedişin baş sorumlusu Muriç’in ihaneti idi.

Haberin Devamı

GECENİN SORUSU

Haberin Devamı

Önümüzdeki sezon sahadaki iki büyükten kaç futbolcu takımlarında kalır?

MAÇIN STARI

Bugüne kadar onu kulübeye mahkum edenler ne düşünür bilemem. Benim bildiğim Ferdi Kadıoğlu’nun uzun yıllar Fenerbahçe’ye hizmet edeceğidir. Dün hücumda olduğu kadar, defansına yaptığı yardımlarla maçın parlayan ismiydi.

MAÇIN OLAYI

Vedat Muriç’in sorumsuzca gördüğü kırmızı kart. Hem de takımı çok iyi oynarken. Böylesine önemli bir maçta arkadaşlarını yalnız bırakan Muriç’e bu kart hiç yakışmadı.

KISA MESAJ

Sezon sonu Beşiktaş-Fenerbahçe oynuyor, şampiyonluğun lafı bile edilmiyor. Taraftarları ve camiaları önümüzdeki sene onları böyle görmek istemezler.

YORUM YAZ