MENÜ

Macera sona eriyor

Abone Ol Google News

Kadıköy’deki Olympiakos yenilgisinden sonra “Fenerbahçe’nin Avrupa macerası uzun sürmez“ demiştik. Antwerp iç saha beraberliğinden sonra da “Macera sona eriyor” diyebiliriz. Pereira’nın sahaya sürdüğü 11’i ideal olarak yorumlayanlar çoğunlukta idi. (Berisha tartışılır) Fenerbahçe maça ısınmaya çalışırken, rakibin ilk atağında Samatta ile golü buluşu, oyunu daha da renklendirdi. Yediği gole rağmen sahada önde baskı yapan istekli, arzulu bir Fenerbahçe vardı. Baskılı futbol önce gol, sonra penaltılar getirdi. İlk golün sahibi Valencia’nın ilk penaltıda direğe takılması şansızlıktı. Fenerbahçe iyi oyun ile devre arası soyunma odasına galip gitti. Pereira her zaman olduğu gibi, takıma el atmadı. İkinci bölümde takım yoruldu. Hamle yine yoktu, Antwerp eşitliği sağladı, Pereira uyandı, başladı hamlelere. Hem de ne hamleler. Takımın topu tutan, hareketlendiren ayakları Mesut, Sosa, Ferdi dışarı alındı. Oyuna girenler Pelkas, Rossi, Zajc, Sangare çıkanları aratınca, Kadıköy’de kazanılacak bir maçta 2 puan uçtu gitti.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Pereira’ya devre arası hamle yapmaması için birileri yasak mı koydu?

Maçın starı

İlk golü attı. Penaltılar kazandırdı. İlkini kaçırdı, ikinci atış için cesaretle topun başına gidip gol yaptı. Valencia tartışmasız maçın öne çıkan ismi oldu.

Maçın olayı

Fenerbahçe’de bir türlü başarılı olamayan, gönderilen Frey ve Samatta bu defa Kadıköy’e rakip olarak gelmişlerdi. Antwerp’in ilk golünü hazırlayan Frey topu ağlara gönderen de Samatta oluyordu.

Kısa mesaj

Böyle giderse Pereira da tartışılmaya başlanır.

YORUM YAZ