MENÜ

Kupa aşkı kabarmış

Abone Ol Google News

Nedendir bilinmez Fenerbahçe son senelerde bu kupaya çok ciddi bakmaz. Kadrolar açıklandığında kalede Altay’ı da görmesem bu yıl için de aynı yorumu yapacaktım. Rakip Sivas Belediye’nin gücü belli. Maçtan önce bir de Kovid darbesi yemişler. İstanbul’a ‘Ya tutarsa’ diye gelmişler.

Haberin Devamı

Erol Bulut, sahaya gençleri ve şans arayanları sürmüş. Defans 3’lü oynuyor - Serdar, Sadık, Caner - Sağ kanat savunma görevi yeni profesyonel Uğur Kaan’a verilmiş. Rakip defansif oynadığından Uğur hep hücumu düşünerek oynuyor. İstikbali parlak.

Orta alanda Mert Hakan ve Ozan zorlamadan oynuyorlar. Takımın en hırslısı Caner. Forma şansı bulan Ömer Faruk ve Samatta kulübe yolcuları gibi. Suskun Thiam’a ise ilaç gibi geldi. Nefis goller attı, güven tazeledi.

Ligle kupayı rahat götürürler

İlk bölümde takımın en iyisi, en hareketlisi, golün de adrese teslim ortasını yapan Ferdi Kadıoğlu’ydu. Genç oyuncu 2. golün asistini de yaptı. Erol hocanın kupaya ciddi baktığını ikinci yarı başında yaptığı hamlelerle bir daha anladık. Caner’in yerine Novak, Ozan’nın yerine Gustavo, Ömer Faruk’un yerine de Pelkas’ı aldı. Bu değişikliklerden sonra maç genellikle rakip alanda oynanmaya başladı. Bunun sonucunda da nefis goller izlemeye başladık. Pelkas’ın, Thiam’ın, Ademi’nin golleri geceye renk kattı.

Haberin Devamı

Ademi’nin hırsı ve isteği, Samatta’nın kulübe şansını da artırır. Dünkü maçtan sonra Fenerbahçe’nin geniş ve kaliteli kadrosunun ligle beraber kupa maratonunu da rahatlıkla götüreceğini gördük. Geçen yıl bu kupada Alanyaspor ile final oynayan Erol Bulut’un bu sene kupayı da istediğinden eminim. Çünkü o bu takıma inanıyor ve güveniyor.

YORUM YAZ