MENÜ

Koşar adım zirveye

Abone Ol Google News

Erol Bulut artık ilk 11 üzerinde fazla oynamıyor, minik dokunuşlar yapıyor. Erzurum karşısındada orta saha daha dirençli olsun diye Mert Hakan’ı sahaya sürmüş, formda Valencia’yı kulübeye çekmişti. İlk 45'te rakip kale önünde sadece 2 defa gözüktüler. Birinde Thiam boş kaleyi göremedi, diğerinde Pelkas’ın akıl dolu asistini Mert Hakan gole çevirdi. Futbol mu? Onu görmek zordu. Sinan sağda, Pelkas solda istediği topları alamıyor, Ozan Tufan zorlanıyor, Mert Hakan iyi niyeti ve isteğine rağmen eski günlerini aratıyordu.

Haberin Devamı

Etkisiz rakibi karşısında Fenerbahçe’nin ilk bölümde pozisyon fakiri oluşunun en önemli sebeplerinden biri de kanatların çalışmaması idi. İlk bölümü önde kapatınca Fenerbahçe rahatladı. Erzurum ikinci yarı açılınca, Fenerbahçe hem oyun hemde skor olarak rahatladı. Kanatlar çalıştı, rakip gollerle dağıldı, maçtan koptu ve Fenerbahçe güle oynaya idman havasında maçı tamamladı. Arka arkaya oynadığı 4 maçı kazanan bu takım koşar adım zirveye gidiyor.

Gecenin sorusu

Takımda stoperler için papatya falı açılmaya devam. Sezon başı banko oynar diye alınan Lemos, kulübeye mahkum oldu. Merak ediyorum o da mı gözden çıkartıldı ?

Haberin Devamı

Maçın starı

Tartışmasız Pelkas. Hocası nerede görev verirse problem çıkarmıyor, canla başla oynuyor. Şu anda takımın en istikrarlı oyuncusu.

Maçın olayı

Sinan Gümüş golünü atmış, iyi de oynuyor. Oyundan çıkarken hocasına tepki koyuyor. Kesinlikle haklı. 3 farkı yakalamışsın, rakip teslim bayrağı çekmiş. Valencia’yı oyuna alırken defanstan oyuncu çıkmaz diye kural mı var?

Kısa mesaj

Kulübede 3 genç var. Maç erken kopmuş. Böyle maçlarda bu gençlere biraz daha fazla şans verilemez mi? (Fatih 86. dakikada oyuna girdi) Gençleri kazanalım muhabbetini boşuna yapmayalım.

YORUM YAZ