MENÜ

Kongre bitti, ya kavga?

Abone Ol Google News

Tek adaylı olmasına rağmen öncesiyle, sonrasıyla ilginç bir Fenerbahçe kongresi yaşadık. Önce sahneye 20 yıl başkanlık yapmış Aziz Yıldırım çıktı. Kongreden bir gün önce Ali Koç’a adeta yaylım ateşi açtı. Başkanın sert eleştiriler yapacağı bekleniyordu ama üslubu ona dezavantaj olarak geri döndü. Aziz Yıldırım eleştirilerini yumuşak bir dille yapsa büyük puan toplayabilirdi. Aziz Yıldırım’ın sert açıklamalarına Ali Koç da adeta misilleme yaptı.

Haberin Devamı

Gönüllerde taht kurabilirdi

Halbuki o da kendini frenlese, açıklamalarında eski başkana ağır ifadeler kullanmasa gönüllerde taht kurabilirdi, olmadı. Biten kongreden aslında her iki tarafın da dersler çıkarması gerekir. Fenerbahçeli kulüpte kavga istemiyor. Bu kavganın her geçen gün kulübe, takıma zarar verdiğini düşünüyor. 3 yıl daha görev yapacak Ali Koç’a da uyarılar var. Tek aday olmasına rağmen geçen kongrede ona oy atan yaklaşık 10 bin kongre üyesi seçime katılmadı. Seçtiği yönetime, kendisinden daha az oy çıkması da ekibinin çok tasvip edilmediği anlamını taşıyor.

Haberin Devamı

Yankıları kolay kolay bitmez

Zaten eski başkan Aziz Yıldırım’ın da en çok eleştirdiği konuların başında Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun ağırlıklı isimlerden oluşmaması geliyor. Tabii bu da Ali Koç’un tercihi. Aziz Yıldırım cephesinde en çok konuşulan bir başka konu da Ali Koç’un yönetimine giren iki isim. Daha önce Aziz Yıldırım ile çalışmış, Ömer Temelli ve Ahmet Ketenci’nin nasıl ikna edildiği merak konusu. Evet Fenerbahçe’de kongre bitti ama yankıları kolay kolay bitmez. Karşılıklı atışmalar, sataşmalar da sürerse de kavgalar hiç bitmez.

YORUM YAZ