MENÜ

Kocaman uyarı

Abone Ol Google News

Erol Bulut rotasyon yapıp Harun, Lemos, Ferdi, Sinan Gümüş, Cisse ve sakatlıktan dönen, Gökhan ile derbide oynatmadığı için eleştirilen Thiam'ı ilk 11'de sahaya sürmüştü. Mesut Özil yine kulübedeydi. Aykut Kocaman’ın ekibi her zaman olduğu gibi bol pas yaparak oyunu soğutuyor, rakibin açıklarını kovalıyordu. İlk bölümde Fenerbahçe’den ne organize bir atak, ne de kaleyi bulan bir şut görmedik. Gustavo olmayınca Ozan Tufan ve Sosa da zorlanıyor. Sinan, Cisse, Ferdi ve Thiam rakip kaleye yaklaşmayı bile beceremiyorlardı. Deniz Türüç’ün şahsi gayreti, hakemin avantaj uygulamasıyla Fernandes’in golü geldi. Harun kapattığı köşeden golü yemiş, Lemos da atağı kesme uğruna kırmızıyı görmüştü. Oyunun ikinci bölümünde etkili ayaklar Mesut, Samuel ve Valencia girince sahadaki görüntü değişti. Fenerbahçe 3’lü defans ve çok adamla 10 kişi ile maçı rakip alana yığdı. Valencia ile golü de buldu. Golden sonra Başakşehir uyandı, rakibinin üzerine gitmeye başladı. Uzatmanın ilk bölümünde de Guldbrandsen'in orta şut karışımı vuruşunu Harun seyredince işin sonu belli oldu. Yanlış tercihler, yanlış planlarla Fenerbahçe kupaya veda ederken, Aykut hoca eski takım arkadaşını bir defa daha uyarmış oldu. Bakalım Erol hoca bu son ciddi uyarıyı da dikkate alacak mı?

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Kupa’da Karacabey ile oynarken Fenerbahçe'nin kalesinde Altay vardı. Başakşehir çeyrek final maçında ise kale Harun’a teslim edilmişti. Hangisi doğru, hangisi yanlış?

Maçın starı

120 dakika adeta dinamo gibi çalıştı. Gelen turun başrol oyuncularından biri şüphesiz Azubuike oldu.

Maçın olayı

1996 yılında Fenerbahçe , Trabzon’da kazanıp şampiyonluğu yakalarken, galibiyet golünün asisti Erol Bulut'tan, vuruş Aykut Kocaman'dan gelmişti. O maçın kahramanları dün teknik direktör olarak birbirlerine rakip oldular.

Kısa mesaj

Başakşehir kupa maçında gördük ki, kaleci Altay Fenerbahçe için çok önemli bir oyuncu. Çünkü Harun bekleye bekleye sanki kaleciliği unutmuş gibi.

YORUM YAZ