MENÜ

Kazanıyorsan zaten haklısın

Abone Ol Google News

Fenerbahçe için önemli bir test maçıydı. Rakip ilk 2 maçını kazanmış, silahları olan, tecrübeli bir takımdı. Jesus’un sahaya sürdüğü 11’lere bu sene baştan dudak bükecek çok Fenerbahçeli olacak. Ancak sonuçlar iyi olunca, hocaya eleştiri değil, alkış geliyor. Adana Demirspor karşısında Fenerbahçe maça 3’lü savunma (Lemos-SzalaiPeres) ile başladı. Rakibin Onyekuru -tek başına Fenerbahçe defansını dağıttı- gibi kanatları çok iyi kullanan, adam eksilten bir oyuncusu varken, Jesus’un Osayi’yi kulübeye çekmesi şaşırtıcı idi. İlk bölümde topa daha çok sahip olan AdanaDemirspor, golleri bulan Fenerbahçe oluyordu.

Haberin Devamı

Hep söylüyoruz, Fenerbahçe’ye oynayacak geniş alanlar bırakılırsa, fatura ağır oluyor.Hele bir de defans arkasına atılan topları seven, topu ayağına yakıştıran ve yapıştıran bir Valencia’nız varsa...Devre 2 farkla bitince Jesus yine hamle yapmadı. Zajc’ın ikinci yarı başında attığı golle fark 3’e çıkınca, 'Maç bitti' sandık. 3 farktan sonra Onyekuru’nun ateşlediği, gaza getirdiği bir takım sahneye çıktı. Onyekuru önce penaltı yaptırdı, Belhanda attı, sonra yeni transferDzyuba’ya 'Al da at' dedi, o da golü attı.

Haberin Devamı

İşler iyi gidiyor

Jesus, işler sarpa sarınca 3 hamle birden yaptı. Sarı kartlılar; Arao, Zajc ve SerdarDursun’u dışarı alıp; Rossi, İsmail Yüksek ile MertHakan’ı sahaya sürdü. Son bölüm sıkıntılı giderken, önce rakip 10 kişi kaldı, sonra son 10 dakikada oyuna giren Alioski’nin ilk topla buluştuğunda kaleye gönderdiği füze ile maça nokta kondu. Fenerbahçe’de işler iyi gidiyor. İyi gittiği sürece de ne Jesus eleştirilir, ne de futbolcular. Kazanıyorsan, zaten haklısındır.

YORUM YAZ