MENÜ

İrfan Can ve Kiev rövanşı

Abone Ol Google News

Dinamo Kiev maçından sonra İrfan Can Kahveci ile ilgili sosyal medyada saçma sapan yorumları görünce şaşırmamak mümkün değildi. Bugün Fenerbahçe futbol takımının en değerli en yaratıcı 3 oyuncusunu say deseler, bunlardan biri şüphesiz İrfan Can olur. Gençlerbirliği alt yapısından yetişen, tıpkı Arda Güler gibi çabuk parlayan İrfan Can, kısa zamanda da tüm kulüplerin radarına takılıyordu. Büyük kulüplerden önce davranan Başakşehir ucuz bir maliyetle İrfan Can’ı kadrosuna dahil ediyordu. İrfan Can’ın yükselişi Başakşehir’de devam edince bu defa büyükler (Galatasaray ve Fenerbahçe) harekete geçiyor, genç futbolcu astronomik bir ücretle Fenerbahçe’ye geçiyordu. İrfan Can takımının en büyük silahı ve ümidi olmuştu.

Haberin Devamı

Başrol oyuncusu

Fenerbahçe’de yaşanan hoca değişiklikleri, takımın kötü gidişine bir de sakatlıklar eklenince İrfan Can ilk senesinde beklenen randımanı verememişti. Geçen sezonun son bölümünde ise İsmail Kartal’ın gelişiyle büyük bir çıkış yakaladı. Jorge Jesus’un gelişi ve beraberinde takıma yapılan takviyeler, kadroyu şişirdi. Ancak yeni gelenlere rağmen İrfan Can, Fenerbahçe’nin bankoları arasındaydı. Dinamo Kiev ile yapılan maçta, şanssızlıklar yaşadı. Kale önünde bir topu gol yapsa, bugün yine onun için methiyeler yazılacaktı. Tekrar ediyorum, bu sezon bir başarı yakalanacaksa, o senaryonun başrol oyuncularından biri İrfan Can Kahveci olur.

Haberin Devamı

Gelelim rövanşa

İlk maçtan sonra genel kanı Fenerbahçe’nin turu Kadıköy’de geçeceği yönünde. Ben de farklı düşünmüyorum ama rövanşa, “Çantada keklik” gözüyle bakmıyorum. Rakip sıkıntılar içinde, kadrosunda önemli yıldızlar yok, ancak takımın başında bir kurt, bir futbol beyni Lucescu var. Kaldı ki, bizleri çok iyi tanıyor. Bu yüzden Fenerbahçe rehavete kapılmadan ilk maçı düşünmeden rövanşa hazırlanmalı. Tahmin ediyorum ki, Jesus da oyuncularını maça öyle hazırlayacak. Rövanş maçı Kadıköy’de kapalı gişe olur. Tribünleri dolduracak Sarı-Lacivertli taraftarların en büyük desteği de İrfan Can Kahveci’ye olmalı. Ona yapılacak destek hem takıma olumlu olarak yansıyacak, hem de çatlak seslere en güzel cevap olacaktır.

YORUM YAZ