MENÜ

İdman niyetine

Abone Ol Google News

Rakip gruptaki diğer takımlara idman ve moral veren Cebelitarık. Bizden önce oynadığı 4 maçta 17 gol yemiş. Böyle bir rakip karşısında ister istemez futbolseverler maça ‘çantada keklik’ gözüyle bakıyorlar. Şenol Güneş gruptaki Hollanda kader maçını düşünerek, kadroda büyük rotasyon yapmış.

Haberin Devamı

Hollanda maçının bankolarını kulübede bırakmış. Cebelitarık sahaya oynamak için değil, oynatmamak için çıkmış. Tam takım defans yapıp ‘Dan dun’ futbolu oynuyor. Oyun başlar başlamaz maç tek kaleye dönüyor ve hemen bir penaltı kazanıyoruz. Atsak oyun kafadan kopacak. Topun başına çok eleştirilen Enes Ünal geliyor ve penaltıyı kaçırıyor. (Yusuf Yazıcı, Efecan neden atmaz?) Kaçan penaltı hem moral bozuyor, hem de rakibe cesaret veriyor.

Topla oynama oranımız yüzde 90 ama rakip duvarı yıkacak sahada silahımız yok. Rakip kaleci Coleing de gününde olunca, devre bizim için şokla golsüz kapanıyor. Şenol hoca işin şakasının olmadığını anlayınca, ikinci yarı çilingirleri (Hakan Çalhanoğlu, Halil Dervişoğlu, Kenan Karaman) sahaya sürüyor. Top ustalarının oyuna girmesiyle maç kolaylaşmaya başlıyor. Goller de onlardan geliyor.

Haberin Devamı

Hakan Çalhanoğlu önce asist yapıyor, Halil kapıyı açıyor, sonra kendine has vuruşla farkı ikiye çıkartıyor, kapanışı da Kenan Karaman yapıyor. Cebelitarık, gruptaki diğer rakiplerine yaptığı gibi bize de Hollanda maçı öncesi hem sıkı bir idman, hem de küçük de olsa biraz moral verdi. Şenol Güneş’i eleştirmeye hazırlananlar da tahmin ediyorum ki dört gözle! Hollanda maçını bekliyorlardır.

Haydi hayırlısı...

YORUM YAZ