MENÜ

Futbol = Sonuç

Abone Ol Google News

Sinan Gümüş'ün maçın başında attığı nefis gol sonrası Fenerbahçe topu rakibine verdi, takım savunması yaptı, ani ataklar kovaladı. Mükemmel oynamasa da arka arkaya 3 önemli maçı kazanan Fenerbahçe zirvenin en büyük adaylarından biridir.

Haberin Devamı

Erol Bulut, Kasımpaşa maçını kazanan 11’i tek değişiklikle sahaya sürmüştü. Mert Hakan makası yemiş, duran top ustası Caner takıma, Sadık stopere, Gustavo orta alana dönmüştü. Alanyaspor maça geride pas yaparak başladı. İlk 11’de neden var denilen Sinan Gümüş'ün maçın başında attığı nefis gol Fenerbahçe’ye önemli bir avantajdı. Golden sonra Fenerbahçe topu rakibine verdi, takım savunması yaptı, ani ataklar kovaladı. İlk bölümde topa yüzde 70 oranında sahip olan Alanyaspor’un sonuç alma becerisi yoktu. 45 dakikayı önde kapatan Fenerbahçe ikinci bölümde oyunu kontrollü oynadı. Üzerine gelen rakibini hataya zorlamaya çalıştı. Alanya her atağında boş dönerken Fenerbahçe penaltıdan kazanamadığı ikinci golü Pelkas’la buldu.

Alanya'nın golü heyecan getirdi

Alanyaspor’un penaltı golü ise maça biraz heyecan getirdi. Çağdaş Atan takımın en iyisi Babacar’ı baştan neden oynatmadı deyip, Fenerbahçe’ye dönelim. Nazım takıma ısınıyor. Stoperlerde (Tisserand- Sadık) problem var. Ozan Tufan, Pelkas ofansif, Gustavo defansif oyunun vazgeçilmezleri. Valencia kanatları uçuruyor. Caner Erkin fark yaratıyor. Hamle oyuncusu olarak sahaya sürülen Mert Hakan ve Samatta patlama yapamıyor.

Haberin Devamı

Sonuç ise şu; Mükemmel oynamasa da arka arkaya 3 önemli maçı kazanan Fenerbahçe zirvenin en büyük adaylarından biridir. Futbol mu? Futbol eşittir; sonuçtur.

YORUM YAZ