MENÜ

Fener'in ödü koptu

Abone Ol Google News

Erol Bulut, Galatasaray maçının on birinden Deniz’i çıkarmış, yerine Samatta’yı monte ederek takımını sahaya sürmüştü. Fenerbahçe’nin bu sezon oyun planı belli. Önde baskı, çabuk top kapma, çabuk oynama ve topu bir an önce rakip ceza sahasına taşıma. Sarı-Lacivertliler, Karagümrük karşısında ilk yarı baskılı oynadı. Ancak gol yine duran toplardan geldi. Rakibin ilk yarı boyunca sadece defansif futbolu tercih edişi, Fenerbahçe’nin hücum alanında geniş alanlar bulmasını zorlaştırdı. Gökhan, Caner, Gustavo, Sosa ve Samatta geçer not aldı. Altay ise takımını ipten aldı. Karagümrük’ün aklına ofansif futbol 2. yarıda geldi. Rakip açılınca Fenerbahçe geniş alanlar bulmaya başladı. Sonrasında Samatta’nın 2. golü gelince “Maç bitti” dedik. Erol hocanın Sinan Gümüş ve Tolga Ciğerci hamleleri tartışmaya açıktı. Bitime 12 dakika gelen Sabo’nun penaltısı oyuna heyecan getirdi. Ardından Karagümrük bir penaltı daha kazandı. Sabo’nun vuruşunu Altay çıkartmasa, Fenerbahçe’nin dünyası kararacaktı. Sonuçta rahat giden maçı zora sokup kazanan Fenerbahçe’nin ödü koptu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Geçen sezonun stoperleri Zanka ve Serdar Aziz dün ne sahada ne de kulübede vardılar. Erol hocanın kararı acaba günlük müydü?

Maçın starı

İlk defa ilk on birde sahaya çıktı. Takıma çabuk uyum sağlamış görüntüsü verdi. Çok koştu, iyi mücadele etti. Attığı gollerde ustalık vardı. Samatta’nın görüntüsü Sarı-Lacivertli taraftarlara umut ve moral verdi. Maçı kurtaran ise gollere rağmen Altay Bayındır oldu

Maçın olayı

Geçen sezon geldiği ligde, sadece 5 yabancı futbolcu oynatabilen Karagümrük dün sahaya 11 yabancı ile çıktı. Kulübede ise 8 Türk oyuncu oynamak için sıra beklediler.

Kısa mesaj

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik kadro kimi istediyse aldı. Artık Erol Bulut ve futbolcuların tek hedefleri bu takımı şampiyon yapmak olacak. Şampiyonluk dışındaki sonucun ne mazereti olur, ne de savunması.

YORUM YAZ