MENÜ

Fenerbahçe kabuk değiştiriyor

Abone Ol Google News

Fenerbahçe yeni sezona yepyeni ümitler ve yeni heyecanlar ile girmeye hazırlanıyor. Yaklaşık 8 senedir şampiyonluk özlemi çeken camia, bu sezon sonu hasret bitsin istiyor. Ali Koç başkanlığındaki yönetim ise bu defa radikal kararlar alarak sezona başladı. Öncelikle ‘Samandıra ruhu’ diyen başkan, takımda artık tek ‘çatlak ses’ istemiyor.

Haberin Devamı

Pereira’ya büyük yetki

Fenerbahçe’de ilk olarak ‘ağbi’ muhabbeti sonlandırıldı. Emre Belözoğlu ile yollar ayrılırken, çok eleştirilen arkasındaki kalabalık da temizlendi. Sportif direktörlük şimdilik rafa kaldırıldı. Teknik direktör Vitor Pereira’ya büyük yetki verildi. Takımın yeniden yapılanması, gidecek ve alınacak oyuncuların seçimi hocaya bırakıldı. Caner Erkin’in gönderilmesi ve Güney Koreli Min-Jae Kim’in transferleri buna en son örnekler.

Forma hak edenin

Pereira takımın sistemini de değiştirdi. Alışılmışın dışında 3’lü savunmaya geçildi. Formanın torpille, isimle değil hakedenin giyilebileceği mesajı verildi. Geçen sezonlarda olduğu gibi yöneticilerin her fırsatta Samandıra’nın yolunu tutması zorlaştı. Görüldüğü ve anlaşılacağı gibi Fenerbahçe yeni sezon öncesi adeta kabuk değiştiriyor. Bu değişim skor ve sonuç olarak oyun alanına olumlu yansırsa problem yok. Aksi mi? Onu şimdilik hiç bir Fenerbahçeli düşünmek bile istemiyor...

Haberin Devamı
YORUM YAZ