MENÜ

Ders çıkarılacak bir oyun!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe, bir sezona daha şampiyonluk umuduyla başladı. Kadrolar açıklandığında şaşırmayan Fenerbahçeli az sayıdaydı. Öyle ya bir sürü transfer yapılmış, sahadaki ilk on birde iki eski (Gökhan ve Caner) bir yeni (Thiam) vardı. Fenerbahçe top rakipteyken önde baskı yaptı. Top kendisindeyken rakibin üzerine gelmesini bekledi. Sağ kanadı Gökhan, Deniz, sol kanadı da Caner ve Ferdi ile kullanıp yüklendi. Fenerbahçe’nin ilk yarı futbolu keyif vermezken, Caner’in penaltıyı gole çevirememesi keyifleri kaçırdı. Valencia oyuna girdikten sonra gol Fenerbahçe’den değil ev sahibinden geldi. Son bölümde Erol hoca, hamleler yapmaya başladı. Fenerbahçe beraberliği Caner’in asisti, Gökhan’nın kafasıyla yakaladı. Sonra oyuna usta Sosa dahil oldu. Ümitler tükenirken Fenerbahçe bir penaltı daha kazandı. Usta Sosa, usta vuruşla galibiyeti getirdi. Bu 90 dakika Fenerbahçe’yi havaya sokacak değil, dersler çıkartacağı bir oyundu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe’nin her duran topunu, kornerlerini Caner Erkin kullanıyor. Peki bu takımın penaltıcısı da Caner mi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Sonuca değil, oyuna bakarsak sahanın en başarılı ismi Rizespor kalecisi Gökhan Akkan idi. Sayısız kurtarışların yanı sıra bir de penaltı kurtardı. Milli Takım’a boşuna seçilmemiş.

Maçın olayı

4 yıl önce Beşiktaş’a transfer oldu. Kadıköy’e deplasmana geldiğinde Sarı- Lacivertli taraftarlar tarafından yoğun şekilde protesto edildi. Gökhan Gönül, geri döndü ve ilk lig maçında sahaya Fenerbahçe kaptanı olarak çıktı. İlk maçında da golünü attı.

Kısa mesaj

Lig maçlarının havası başkadır. Oynanmadan hiç bir maç kazanılmıyor. Fenerbahçe kulübesi ve futbolcuları maça bu gözle baksınlar.

YORUM YAZ