MENÜ

Bitse de kurtulsak

Abone Ol Google News

Aslında maç kümede kalma çabasındaki Malatya için daha önemliydi. Fenerbahçeliler’in ise akılları başka yerdeydi. Onlar bu yılı bırakmış, geleceği merak ediyor ve düşünüyorlardı. Bir özet yapalım; kaleci Altay kalsa, yedeği kim olacaktı? Sağ ve sol bekler için papatya falı açılır mıydı? Serdar Aziz, sık sık sakatlanır ve Fallette’e mecbur kalınır mıydı? Yeni bir Emre Belözoğlu bulunur muydu? Mehmet Ekici ve Deniz Türüç’e güvenilir miydi? Alper, Tolga, Tolgay, Jailson, takımda kalır mıydı? Kafadaki sorular bunlardı. Maç mı? Fenerbahçe için son 20 dakikada rakibin 10 kişi kalışı ve Emre Belözoğlu’nun oyuna girmesiyle maçı çözdü. Hem de ne çözmek! Önce öne geçti, sonra geriye düştü ama 90+6’da galibiyetle tanıştı. Galibiyete rağmen eminim ki Fenerbahçeliler, ‘Bu lig bitse de kurtulsak’ diyorlardır.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Umut Bulut, ilk yarı biterken, Altay ile karşı karşıya golü atsa ne olurdu? Golden önce rakip sahada Jailson’a faul vardı. VAR hakemi çağırır, gol de iptal olur muydu?

Maçın starı

Sahada çok gözükmemesine rağmen kritik anlarda attığı gollerle takımına galibiyeti getiren Ozan Tufan.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Takımda kalıp kalmayacağı son maçlardaki performanslarına bakılacak oyuncuların kılı bile kıpırdamıyor. Fenerbahçe seneye nasıl bir takım yapacak merak ediyorum.

Kısa mesaj

Ben Fenerbahçe’nin teknik sorumlusu olsam kalan maçlarda en az 3-4 genç oyuncuya şans verirdim.

YORUM YAZ