MENÜ

Zeynep Selgur: Amacımız kulüplerin marka değerine katkı sağlayabilmek

Abone Ol Google News

Sportive CEO’su Zeynep Selgur, Sportive’in, Türkiye’nin takım sporları pazarında piyasa lideri olduğunu belirtirken,“Futboldan, basketbola, voleyboldan, hentbola halihazırda 300’ün üzerinde kulüple çalışıyoruz ve Türk sporunu destekliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Zeynep Selgur: Amacımız kulüplerin marka değerine katkı sağlayabilmek

Takım sporları pazarında ilkleri gerçekleştirerek ilerlediklerini söyleyen Selgur, “Amacımız çalıştığımız her kulübün marka değerine katkı sağlayabilmek ve aynı zamanda kulüplerimize ticari fayda yaratabilmek” dedi.

Selgur, “Futbolda münhasır alt distribütörü olduğumuz Nike, salon sporlarında ise Sportive markamızla takım sporları pazarının lideriyiz. Bu konumuzu 2020’de daha da kuvvetlendirerek sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Birlikte çalıştıkları takımlar arasında futbolda Gençlerbirliği, Denizlispor, Kasımpaşa gibi Süper Lig kulüplerinin bulunduğunu anlatan Selgur, “ING Basketbol Süper Ligi’nde ise ligin ilk 2 sırasında bulunan Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka kulüplerimiz bulunuyor. Bu kulüplerimizle hem ticari pazarlama hem kulüplerin marka pazarlaması anlamında önemli iş birliklerine imza atıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Haberin Devamı

Zeynep Selgur: Amacımız kulüplerin marka değerine katkı sağlayabilmek

İş ortağı modeli...

Beraber çalıştıkları her takım için ayrı bir plan hazırladıklarını dile getiren Selgur, şöyle devam etti:

“İşbirliklerimizi ticari fırsata çevirmeye özen gösteriyoruz. Salon sporlarında her takımımız için kentlerinde bulunan en önemli AVM’lerde tüm takımı davet ettiğimiz taraftar buluşmaları - forma imza günleri planladık. 2020’de bu uygulamayı çalıştığımız takımlar için tüm branşlarımızda yaygınlaştıracağız. Forma ve lisanslı ürün satışını hazırladığımız etkili prodüksiyonlar ve fotoğraf çekimleriyle destekleyip, kulüplerimizle ortak sosyal sorumluluk projelerine de imza atıyoruz. Kulüplerimizle gerçek bir iş ortağı modeli ile ilerliyoruz.”

Zeynep Selgur: Amacımız kulüplerin marka değerine katkı sağlayabilmek

Larkin’in rekoruna özel ürünler...

Hazırladıkları ticari plan çerçevesinde kulüplere çok hızlı hizmet verdiklerini vurgulayan Zeynep Selgur, konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi:

“Örneğin Anadolu Efes oyuncusu Larkin’in 49 sayı atarak Euroleague sayı rekorunu kırdığı maçın hemen ardından Larkin’in bu rekorunu temsil eden özel ürünler ürettik. Takımın 3 gün sonraki maçında bu ürünler mağazalarımızda ve kioskumuzda tarafların yoğun ilgisiyle ve beğenisiyle karşılaştı. Kulüplerimizin ürünlerinin daha çok tüketici ile buluşması için 14 şehirdeki 25 mağazamızı ve Türkiye’nin en büyük 3 spor e ticaret sitesinden biri olan sportive.com.tr’yi aktif bir şekilde kullanıyoruz. Kulüplerimizin önemli maçlarında karavan veya kiosk dükkanlarımızı açıyoruz. İşbirliği yaptığımız kulüplerimizin ürünlerinin en hızlı ve en yaygın şekilde daha çok taraftarıyla buluşmasını sağlıyoruz.”

YORUM YAZ