MENÜ

‘Türk voleybolunun tanınmasına katkı sağlayacağız'

Abone Ol Google News

Spor sponsorluklarının markaları açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı’nın forma sırt sponsoru olmalarıyla ilgili olarak, “Türk voleybolunun uluslararası çapta daha da fazla tanınmasına katkı sağlayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Corendon Airlines’ın, 2019 – 2020 sezonu boyunca Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı ‘Sarı Melekler’in forma sırt sponsoru olacağını belirten Karaer, “Mücadele ettiği tüm organizasyonlarda şampiyonluk hedefleyen Sarı Melekler’e ayrıca Corendon Turizm Grubu bünyesindeki havayolları ve otellerden ulaşım ve konaklama desteği de sağlayacağız” diye konuştu. Karaer, şöyle devam etti: “Corendon Airlines ile Türk voleybolunda pek çok ilki başaran Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımını bir araya getiren ve #birliktehavalarauçuyoruz mottosuyla hayata geçirdiğimiz sponsorluk anlaşmamızın Türk voleyboluna çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Umarız Sarı Melekler, CEV Şampiyonlar Ligi Finali’ne Corendon Airlines ile uçacak.”

Haberin Devamı

İki yeni sponsorluk sırada

Corendon Airlines’ın bugün voleybol, bisiklet, buz okeyi, buz pateni, bisiklet ve hentbol gibi alanlarda da sponsorluk yaptığını anlatan Karaer, konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Gerçekleştirdiğimiz sponsorlukların pek çok marka için örnek olduğunu da düşünüyoruz. Ülkemizde amatör spor branşları, markalar için çok büyük potansiyel ve fırsatlar barındırıyor. Bu branşlara destek olduğunuzda hem takımların uluslararası turnuvalardaki gücünü hem de markanızın bilinirliğini artırıyorsunuz. Ayrıca bu alanlarda faaliyet gösteren kulüplerin sponsorlarına yönelik yaklaşımları ve anlayışları da çok profesyonel. Özellikle gençlere ulaşma noktasında gerçekleştirdiğimiz sponsorluk anlaşmalarından dolayı çok mutluyuz. Corendon Airlines olarak ülkemizde spor sponsorlukları gerçekleştirmeye ve desteklediğimiz branş sayısını artırmaya da devam edeceğiz. Çok kısa süre içinde basketbol ve hentbol alanlarında yeni sponsorluklarımızı kamuoyuyla paylaşacağız.”

‘Spor, markamızın en önemli dinamikleri arasında’

Corendon Airlines olarak ülkemizi uluslararası turizm ve havacılık dünyasında uzun yıllardır temsil ettiklerini söyleyen Yıldıray Karaer, “Avrupa içinde gerçekleştirdiğimiz uçuşların yanı sıra Avrupa kentlerinden ülkemize düzenlediğimiz uçuşlarla birlikte her yıl, 45 ülke ve 145 havalimanına 4 milyon yolcu taşıyoruz” dedi. Karaer, şöyle devam etti: “Spor, markamızın en önemli dinamikleri arasında. Spor sponsorluklarımızın yanı sıra tüm çalışanlarımızı spor yapmaları için teşvik ediyoruz. Ayrıca Corendon Turizm Grubu bünyesinde kurduğumuz ve çalışanlarımızın yer aldığı bisiklet, koşu ve yelken takımlarımız, ulusal ve uluslararası pek çok organizasyona katılan çok başarılı ekipler.”

‘Tek bir branşa bağlı kalmıyoruz’

Corendon Airlines’ın, Türk sporuna, özellikle de amatör spor branşlarına destek vermeyi sürdüreceğini ifade eden Yıldıray Karaer, şu bilgileri verdi: “Avrupa’da ve Türkiye’de pek çok amatör spor branşına hem özel hem de milli takımlar seviyesinde organizasyon ve takım sponsorlukları alanlarında destek sağlıyoruz. Corendon Airlines olarak bu tip sponsorluklar ile toplumlara değer kattığımıza inanıyoruz. Bunun için tek bir amatör branşa bağlı kalmıyoruz. Ayrıca sporun yıldız isimlerini de Türkiye’ye getirerek onların sporseverlerle buluşmasını da sağlıyoruz. Örneğin 2019 yılı içerisinde Avrupa bisikletinde en büyük çıkış yakalayan isimlerden olan Mathieu van der Poel, Tour of Antalya Bisiklet Yarışı’nda Corendon-Circus takımıyla birlikte yer aldı.”

Haberin Devamı

Corendon Airlines’ın sponsoru olduğu takımlar şöyle:

■Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı sponsorluğu

■ Tour of Antalya powered by AKRA Bisiklet Yarışı

■ Akdeniz Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı

■ ITU Honeybees Quidditch Takımı

■ ITU Ultimate Frizbi Takımı

■ Belçikalı Corendon Circus Bisiklet Takımı

■ Hollanda Kadın Milli Voleybol Takımı

■ Hollanda Milli Buz Hokeyi Takımı

■ Haarlem Corendon Kinheim Beyzbol Takımı

■ Corendon Buz Pateni Takımı

YORUM YAZ