MENÜ

‘Türk sporunun önemli destekçilerinden biriyiz'

Abone Ol Google News

İnsanların hayatına değer katacak etkinliklere destek verdiklerini söyleyen Eker Süt Ürünleri Genel Müdürü ve Eker Sailing Team Dümencisi Ahmet Eker, Bursa’da yelkenciliği geliştirmek, İstanbul ve Bursa yelkencilerini buluşturmak amacıyla düzenlenen TAYK-Eker Olympos Regatta yarışına ana sponsor olduklarını belirtti. Eker, “Türk sporunun önemli destekçilerinden biriyiz” diye konuştu. İstanbul Moda’dan, Bursa Tirilye’ye uzanan TAYK-Eker Olympos Regatta’nın yedi yıldır düzenlendiğini ifade eden Eker, “Yedi yıldır Türkiye’nin en önemli yelken yarışlarından biri olan ve bu yıl 35 profesyonel tekne ve 350 yelkenciyi ağırlayacak olan TAYK-Eker Olympos Regatta, markaların spora yatırımları konusunda çok önemli bir örnek teşkil ediyor” dedi.

Haberin Devamı

‘Uludağ’dan ilham alıyor’

Eker, şöyle devam etti: “Destek verdiğimiz TAYK-Eker Olympos Regatta, her yıl daha da nitelikli bir yelken organizasyonu haline geliyor. Sadece katılımcılarla sınırlı kalmayan bu ilgi, hem yelken sporunu takip eden kişilerin hem bölge halkının hem de medya kuruluşlarının desteği ile istikrarlı şekilde büyüyor. Bu yıl da Eker ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek TAYKEker Olympos Regatta, Bursa Yelken Kulübü ile Moda Deniz Kulübü iş birliğinde yedinci yılında da nefes kesecek. 23 Ağustos’ta İstanbul’da başlayacak olan yarış; İstanbul-Moda, Tirilye Koy İçi ve Bursa-Tirilye-Moda rotasında düzenlenecek.” Organizasyonun ödül töreninin ise 26 Ağustos’ta Moda Deniz Kulübü’nde yapılacağını anlatan Eker, “Eker olarak Uludağ’dan ilham olan bu organizasyonun bir kez daha parçası olmaktan gurur duyuyoruz. TAYK-Eker Olympos Regatta, Eker olarak spora destek olma vizyonumuz ile bire bir örtüşüyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘42. yılımızda 42K Maratonu düzenleyeceğiz’

Eker Süt Ürünleri Genel Müdürü Ahmet Eker, 6 Ekim’de altıncı kez gerçekleştirecekleri Eker I Run Koşusu organizasyonu öncesinde de çok heyecanlı olduklarını ve 42. kuruluş yıllarında bu organizasyona çok önemli yenilikler getireceklerini de söyledi. Eker I Run’da ilk kez 42K Maratonu düzenleyeceklerini ifade eden Ahmet Eker, bu yarışın Türkiye’nin ilk dağdan aşağı yol maratonu olacağını ve yarışın önemli bir bölümün 1.000 metre rakımın üzerinde yapılacağını vurguladı. Eker, şöyle devam etti: “Eker I Run 2019’da 42K Maratonu’nun yanı sıra 15K, 5K, yine ilk kez düzenlenecek Paten yarışı, Özel Sporcular Koşusu ve 6-12 yaş aralığındaki çocukların katılacağı ‘Minik Adımlar’ Koşusu düzenleyeceğiz. 5 yıldır toplam katılımcı sayımızı 3 kat artırdığımız etkinliğimizde bu yılki katılımcı sayımızın da çok yüksek olacağını düşünüyoruz. Tüm spor tutkunlarını Eylem Eker I Run 2019’a bekliyoruz.”

Kadın yelken takımı kurdular

İnsanların sağlıklı beslenmesini önemsedikleri kadar onların daha da sağlıklı bir yaşam sürmelerine büyük önem verdiklerini söyleyen Ahmet Eker, şu bilgileri verdi: “Bunun için kendi spor etkinliklerimizi düzenlediğimiz gibi insanların hayatına değer katacak etkinliklere de destek veriyoruz. Önemli spor organizasyonlarının düzenleyicisi veya sponsoru olduğumuz gibi aynı zamanda takım olarak bu tip organizasyonların parçasıyız. Eker Sailing ve sadece kadın çalışanlarımızın yer aldığı ‘Eker Kadın Yelken Takımı’ ile gurur duyuyoruz. İki takımımız, markamızı hem ulusal hem de uluslararası pek çok yarışta başarıyla temsil ediyor. Tüketicilerimizin olduğu gibi çalışanlarımızın da hayat kalitesini yükseltiyoruz.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ