MENÜ

'Hedefimiz, spora verdiğimiz desteğini sürdürmek'

Abone Ol Google News

Türkiye’de sporun gelişmesi için destek verdiklerini söyleyen HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “Futboldan voleybola, masa tenisinden e-spora, birçok farklı branştaki profesyonel ve amatör kulübümüze katkı sağlıyoruz” dedi. Futbol alanında hali hazırda çok sayıda kulübe destek verdiklerini belirten Hancıoğlu, “Galatasaray Spor Kulübü ile 10 yılı aşkın bir süredir stat dahil kapsamlı bir sponsor iş birliğimiz mevcut. Fenerbahçe Spor Kulübü ile de anlaşmamızı devam ettiriyoruz. Biz sadece ‘futbola destek’ odaklı bir strateji izlemiyoruz. Çünkü, HDI Sigorta olarak, mümkün olduğunca farklı spor branşının gelişmesine katkı sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Desteğe devam

Kasım 2018’de Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile sponsorluk anlaşması imzaladıklarını hatırlatan Hancıoğlu, şöyle devam etti: “Yine aynı ay içerisinde Galatasaray Kadın Voleybol Takımı ile 2018- 2019 sezonunu kapsayan isim sponsoru anlaşmasını imzaladık. Bu yıl Koç Üniversitesi Hokey takımı ile iş birliği kurma fırsatımız oldu. Geçtiğimiz dönemde masa tenisi, tekerlekli sandalye basketbol gibi branşlarda destekte bulunduk. Kulüplerimizin ihtiyaçlarına ve taleplerine bağlı olarak elbette bütçelerimiz doğrultusunda destek vermeye çalışıyoruz.”

Haberin Devamı

Sigorta bilinirliği

e-sporun tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hızlı bir şekilde geliştiğini ifade eden Hancıoğlu, “Türkiye’de sigorta bilinirliğini artırmak adına özellikle gençlerimizin yer aldığı e-spor alanına katkılarımızı sürdürme konusunda hevesliyiz. Öte yandan amatör branşlardaki sporculara, kadın branşlarına, engelli branşlara önem göstermeye çalışıyoruz” dedi. Hancıoğlu ayrıca spora yaptıkları yatırımın şirketlerine olan katkısının son derece memnun edici olduğunu belirtti.

Fenerbahçe’nin resmi sigorta sponsoru

HDI Sigorta, bir süre önce Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol branşı için resmi sigorta sponsorluğu konusunda anlaşmaya vardı. Ceyhan Hancıoğlu, yaptıkları anlaşmayla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Resmi Sigorta Sponsorluğu anlaşmamızı, Fenerbahçe Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam ile birlikte Kasım 2018’de gerçekleştirdiğimiz törenle hayata geçirdik. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi ile kulübün Samandıra ve Dereağzı’nda yer alan tesisleri ve kulübün tüm araçları dahil olmak üzere geniş kapsamlı ve 3 yıllık bir anlaşma imzalandı. Farklı branşlarda desteklediğimiz Fenerbahçe ile birlikteliğimizi sürdürmekten oldukça memnunuz.”

‘Sporcuların sigortalanması önemli’

Ceyhan Hancıoğlu, sporcuların sigortalanması konusunda yaptıkları çalışmaları da şöyle anlattı: “Sporcular ile ilgili poliçe mevcut. Genelde bütün kulüpler bunu yaptırıyor ve yaptırılmalıdır da... Profesyonel sporcuların ferdi kaza sigortası, buna bağlı tedavi masrafları sigortası genelde yapılır. Tüm branşlarda sporcuyu korumak ve teminat altına almak elbette çok önemli. Öte yandan oyuncularla yapılan kontratlar yüksek meblağlı olabileceği için kulüplerin menfaatine sigorta poliçesi yapılması da gerekir. Sportif ve finansal açıdan zararları minimuma indirmek açısından kulüplerimizi de sporcumuzu da içine alan önemli bir güvence. Hassasiyet gösterilmesi gereken bir konu olduğuna inanıyorum.”

Haberin Devamı

‘Türkiye’de spor ekonomisi büyümeye devam ediyor'

Ceyhan Hancıoğlu, Türkiye’deki spor ekonomisinin gelişimini ise şöyle değerlendirdi: “Deloitte’un çalışması gösteriyor ki, Süper Lig’deki 18 takımımızın 2017-2018 sezonunda toplam geliri 734 milyon Euro. Avrupa’da ve Türkiye’de spor ekonomisi büyümeye devam ediyor. Türkiye özelinde bu alanın büyüme hızının artması, ancak sürdürülebilir başarı ile mümkün olabilir. Bizim de hedefimiz, spora sağladığımız desteği artırarak sürdürmek ve ülkemizde gelişen spor ekonomisine katkıda bulunmak.”

Hem spor hem yoga için...

Marks & Spencer, hazırladığı koleksiyonla inovasyonu ve spor giyimi bir araya getirmiş. Markanın Active koleksiyonundaki parçalar, günlük yaşamdaki sportif kombinler için tasarlanmış. Siyah ve grilerin yanı sıra mavilerin ve morların da olduğu bir renk paletinden oluşan bu yeni koleksiyonda aynı zamanda inovatif ürünler var. Marks & Spencer’ın Active koleksiyonunda yer alan tayt ve eşofman altları, terletmeyen, çabuk kuruyabilen ve nefes alan özelliklere sahip. Desenli taytlar, özel kumaşlı tişörtler, yumuşak dikişsiz kıyafetler hem spor hem yoga için üretilmiş. Koleksiyonunun kadınlara özel ürün gamında ayrıca bisiklet ve geniş yakalı tişörtler, sıfır kollu ya da sırtı oyuk atletler, uzun kollu üst parçalar da bulunuyor.

Haberin Devamı

Spor ayakkabıda kristal taş modası

Spor giyime olan ilgi, markaların koleksiyonlarında da etkisini gösteriyor. Ipekyol’un, İlkbahar 2019 Koleksiyonu da bunlardan birisi. Marka, yeni koleksiyonunda spor ayakkabılara yer vermiş. Bu ayakkabıları diğerlerinden ayıran özellikleri ise kristal taş ve kuş tüyü ile tasarlanmış olmaları. Koleksiyonda ayrıca sneaker ile tamamlanabilen parçalar da bulunuyor.

YORUM YAZ