MENÜ

Eylem Türk ve Spor Ekonomisi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

'Spor takımlarımızla 3 dalda yarışıyoruz'

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet Nane, yelken, atletizm ve basketbol dallarında şirket takımları olduğunu söyleyerek, “Yıllardır çeşitli turnuvalara katılıyorlar. Bizler de ekip ruhunu en güzel şekilde yansıtan bu takımlarımızın başarılarını gururla izliyoruz” dedi.

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet Nane, “Pegasus Hava Yolları olarak ekip ruhunu geliştiren, Pegasus aile bireylerinin yeteneklerini sergiledikleri spor faaliyetlerini desteklemeyi çok önemsiyoruz, onların başarılarıyla gurur duyuyoruz” dedi.

Şirket bünyesinde çok genç ve spora meraklı çalışanların bulunduğunu kaydeden Nane, “Pek çok farklı spor dalında düzenli spor yapan aile bireylerimiz bulunuyor. Bu arkadaşlarımız özellikle 3 alanda; yelken, atletizm ve basketbol dallarında şirket takımları oluşturarak yıllardır çeşitli turnuvalara katılıyor. Bizler de ekip ruhunu en güzel şekilde yansıtan bu takımlarımızın başarılarını gururla izliyoruz” diye konuştu.

Yelken takımı var

Yelken sporuyla ilgilenen çalışanların “Pegasus Sailing Team” takımını 2015 yılında kurduğunu hatırlatan Nane, şöyle devam etti: “Ekibimiz, Pegasus Hava Yolları içinde mühendislikten ticarete, yer işletmeden kaliteye farklı birimlerde görev alan 13 arkadaşımızdan oluşuyor. Takımımız, Hedef Yelken işbirliğiyle ünlü yat tasarımcısı Judel-Vrolijk tarafından tasarlanmış ILC 30 teknesiyle IRC 3 klasmanında yarışıyor. Pegasus Sailing Team katıldığı yarışların yanı sıra yelkene ve denize meraklı diğer tüm Pegasus aile bireyleri için de eğitimden geziye birçok faaliyete öncülük ediyor.”
Mehmet Nane, “Pegasus Hava Yolları üst yönetimi olarak bütün takımlarımızı desteklemekten ve başarılarından mutluluk duyuyoruz. İlerleyen dönemde de bize yaşattıkları heyecanlarla aile bireylerimizin en büyük taraftarı olmaya, onları desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

‘Atletizm camiasının takdirini topladık’

Atletizm takımları “Pegasus Running Team”in geçmişinin 2010 yılına dayandığını söyleyen Mehmet Nane, şu bilgileri verdi: “Kalabalık bir ekipten; yaklaşık 25 kişiden oluşuyor. Atletizm sporuna gönül veren bu arkadaşlarımız, son 6 yılda Avrasya Maratonu, Haliç Yarı Maratonu, Antalya Maratonu, Vodafone Istanbul Championship, Indoor Cup, Puma Ignite, Gurme Run ve Cross Challenge başta olmak üzere pek çok organizasyona katıldı. Ve başarılı dereceler alarak atletizm camiasının takdirini toplamayı başardı. ‘Pegasus Running Team’ bu yıl ve önümüzdeki yıllarda da hem Türkiye içinde hem de yurtdışında düzenlenecek olan çeşitli yarışlara katılarak Pegasus Hava Yollarını temsil etmeye devam edecek.”

Kabin hizmetlerinden muhasebeye..

Pegasus Basketbol Takımı’nın ise 2 sene önce kurulduğunu anlatan Mehmet Nane, şöyle devam etti: “Kartal’da düzenli olarak antrenman yapan basketbol takımımız geçen yıl şirketlerin basketbol takımlarının yarıştığı ‘Corporate Basketball League’de bizi temsil etti. Basketbol takımımız teknik, kabin hizmetleri, IT, pazarlama, gelir yönetimi, muhasebe gibi farklı departmanlarda görev yapan arkadaşlarımızdan oluşuyor. Pegasus Basketbol Takımı’nı maçlarında Pegasus Hava Yolları’nda basketbola meraklı olan aile bireylerimiz de büyük bir coşkuyla destekliyor. Maçlar, farklı ekiplerin bir araya gelmesi ve tanışma, ekip ruhunu sosyal hayata taşıma açısından da büyük önem taşıyor.

Perakendeye ‘festival’ dopingi

Ünlü spor giyim ve jean markalarının yeni sezon kadın, erkek koleksiyonlarını bir araya getiren Boyner, sunduğu özel indirimlerle müşterileri içir spor festivali hazırladı. 13 ayrı etkinlik Boyner, 26 Mart’a kadar sürecek festival boyunca Nike, Reebok, Skechers ve Levi’s markalarında, 6 mağazada 13 ayrı etkinlik de düzenleyecek. Levis’s Talor Shop etkinliği ile Levi’s ürünlerini isteyenler kişiselleştirilebilecek. Skechers ile doğru zeminde doğru ayakkabı tercihleri öğrenilirken, mağaza içerisine saklanan Nike Air Max ayakkabı tekini bulanlara Air Max hediye edilecek.

Fitness’a renk geldi

Penti, fitness’a yönelik hazırladığı yeni ürünleriyle spora renk katmaya devam ediyor... Sağlıklı yaşama davet eden marka, yaz renklerini tasarımlarına taşımış. Neon Printed Group ve Floral Group ile sporseverlerin enerjisi bu sezon daha da artacak gibi görünüyor. Neon Printed Group, uzun ve kısa tayt modelleri, sutyenleri ile tercihi fitness’dan yana olanlara bol seçenek sunarken neon pembesinin canlılığını spora yansıtmış. Floral Group ise pastel tonlu çiçek desenleriyle uzun yürüyüş ve koşular için farklı seçenekler sunuyor.

Keşif tutkunlarının yol arkadaşı

1936 yılından beri spor saatlerinde tasarım ve inovasyonun öncü markaları arasında yer alan Suunto, 21 Ekim’de 4’üncüsü düzenlenecek olan ‘Salomon Cappadocia Ultra Trail’ yarışına bu yıl da co-sponsor oldu. Macera tutkunlarının vazgeçemediği yarışlardan biri olan Salomon Cappadocia Ultra Trail’in ‘yarış öncesi hazırlık kampı’, 30 Mart-2 Nisan tarihlerinde Kapadokya’da gerçekleşecek. Instagramda düzenlenecek fotoğraf yarışmasını kazanan 1 kişi, ‘Suunto&Trail Running Factory Koşu Hazırlık Kampı’na Suunto’nun davetlisi olarak katılma şansını kazanacak.

Farklı bir deneyim

Salomon Cappadocia Ultra Trail, 2017 itibari ile Ultra Trail World Tour (UTWT) takvimine kabul edilen 22 yarıştan biri. Bu sene Suunto’nun katkılarıyla ilk kez düzenlenecek olan ‘Suunto&Trail Running Factory Koşu Kampı’, Ultra Patika Dünya Turu Şampiyonu Litvanya’lı atlet Gediminas Grinius önderliğinde gerçekleşecek. Ünlü ultra maraton koşucusu Aykut Çelikbaş’ın da aralarında olduğu 30 kişilik sınırlı katılımla düzenlenecek koşu kampına katılanlar; Salomon Cappadocia Ultra Trail yarışı öncesi, Gediminas’ın deneyimleri ve tecrübelerinden faydalanabilecek.

Dünya şampiyonu

Dünyanın en zor 10 ultra maraton yarışından biri olarak görülen Ultra Trail Du Mont Blanc’e (UTMB) ilk kez katıldığı 2014’te elde ettiği 5’incilik ile tüm dikkatleri üzerine çeken Grinius, yine aynı sene İtalya’da koşulan Lavaredo Ultra Trail’de 3’üncü oldu. Fransız adası Reunion’da koşulan Grand Raid Reunion yarışında 4’üncü olan Gediminas Grinius, 2016 sezonunu ise, ‘Ultra Trail Dünya Şampiyonu’ olarak tamamladı.

D&R, sağlıklı yaşamın ipuçlarını paylaşacak

Mart ayını sağlıklı ve zinde yaşam ayı ilan eden D&R, kitaplarıyla bu alanda yol gösteren yazarları imza ve söyleşilerde ağırlayacak. Ayhan Ercan, Doris Hofer, Ebru Şallı, Ece Vahapoğlu, İpek Ağaca Özger, Kamer Pierssens, Umay Villa, Ümit Aktaş hafta sonları D&R’larda sağlıklı yaşamın ipuçlarını paylaşacak. Meraklılarına etkinlik takvimi şöyle:

Süper yaz vücudu

Pilates ve spor denince akla ilk gelen isim Ebru Şallı, yeni bir DVD ile kadınlarla buluşuyor. Ebru Şallı dört haftada süper yaz vücuduna ulaşmayı sağlayacak ‘Ebru Şallı ile 4 Haftada’ DVD’sini 25 Mart Cumartesi günü D&R Suadiye’de imzalayacak.

‘İlaçsız Yaşam’

Bitkilerle tedavi alanında yüksek lisans yapan ilk Türk hekimlerinden biri Dr. Ümit Aktaş’ Bağışıklık sistemini tabiattan gelen besinlerle ve probiyotiklerle her daim güçlü tutmanın mümkün olduğunu ‘İlaçsız Yaşam’ kitabında anlatıyor. Ümit Aktaş 26 Mart Pazar günü saat 15.00’te kitabını imzalayacak.

Fitness etkinliği

Squatgirl Doris Hofer 25 Mart Cumartesi günü İstinyepark AVM ve 26 Mart Pazar günü Akasya AVM’de ‘fitness etkinliği’ düzenleyecek; göbek ve bacak inceltme hareketlerini uygulamalı olarak gösterecek.

62 yaşındaki genç kız

57 ve 59 yaşlarında iki kez Türkiye body fitness şampiyonu olan milli sporcu Kamer Pierssens, gündemde olan ‘62 Yaşındaki Genç Kız’ adlı kitabını 25 Mart Cumartesi günü 15.00’te D&R Marmara Forum’da imzalayacak.

Renklerle diyet

Uzman Diyetisyen İpek Ağaca Özger, 25 Mart Cumartesi günü 15.00’te daha sağlıklı ve neşeli bir hayat için diyeti renklendirecek bilgileri kaleme aldığı ‘Renklerle Diyet’ kitabını imzalayacak. İpek Ağaca Özer, düzenlenecek söyleşide hangi renk besinin neye iyi geldiğini de anlatacak

YORUM YAZ