MENÜ

'EURO 2020'ye düğüne hazırlanır gibi hazırlanıyoruz'

Abone Ol Google News

12 Haziran’da yapılacak açılış maçıyla başlayacak EURO 2020’de sadece takımlar değil modanın devleri de sahaya çıkacak. Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın resmi giyim sponsoru olan Damat, İtalya Milli Takımı’nın giyim sponsoru Armani ve Almanya Milli Takımı’nın giyim sponsoru Hugo Boss gibi markalar bu finallerde tasarımlarını sergileyecek. Avrupa Futbol Şampiyonası’nın 12 Haziran’da Roma’daki açılış maçında İtalya ile Türkiye’nin karşı karşıya geleceğini hatırlatan Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “Milli Takım’ın resmi giyim sponsoru olarak bu maça düğüne hazırlanır gibi hazırlanıyoruz” dedi. Bunun için özel tasarım ekibi kurduklarını belirten Orakçıoğlu, “Milli Takım sahaya, biz de podyuma çıkacağız” diye konuştu. Bütün dünyanın gözünün bu finallerde olacağını anlatan Orakçıoğlu, “Hem de açılış maçı olduğu için tasarımlarımızla bir nevi dünya podyumuna çıkmış olacağız” dedi.

Haberin Devamı

Genç ve dinamik...

2016 yılında Damat markalarıyla A Milli Futbol Takımı’na sponsor olduklarını ve desteklemeye devam ettiklerini hatırlatan Orakçıoğlu, bunun yanı sıra Azerbaycan, Makedonya ve Güney Afrika milli takımlarının da giyim sponsoru olduklarını kaydetti. Orakçıoğlu, “Güney Afrika’da ayrıca kadın milli takımının da sponsoruyuz” diye konuştu. Yurtiçinde de Fenerbahçe ve Trabzonspor’un sponsoru olduklarını kaydeden Orakçıoğlu, “Sporun aktif olarak içindeyiz. Çünkü genç ve dinamik bir markayız. Spor, markamızla çok örtüşen bir alan” dedi. Gelecek vadeden sporcuların da yanında olduklarını söyleyen Orakçıoğlu, “Global bir marka olarak dünyada bizi temsil eden sporcularımızı yalnız bırakmak istemiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Basketbola destek

Orka Holding’in, 2017 yılında Damat ile Fenerbahçe Spor Kulübü’nün futbol, basketbol ve voleybol takımlarına 3 yıl süre ile sponsor olduğunu anlatan Orakçıoğlu, şu bilgileri verdi: “Ayrıca Darüşşafaka Tekfen Basketbol Takımı’na ve Tween markasıyla da Trabzonspor’a sponsor olduk. Bu sponsorluklar devam ederken, D’S Damat markası ile de Bursaspor Basketbol Takımı’na ve Tofaş Basketbol Takımı’na destek vermeye başladık.”

YORUM YAZ