MENÜ

‘E-sporu sevenleri yalnız bırakmıyoruz'

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hızla büyüyen oyun sektörü için yüksek performanslı ürünlerin ve oyun aksesuarlarının son dönemde oldukça önem kazandığını söyleyen MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, “Özellikle Türkiye’de yaklaşık 30 milyon oyuncu bulunması ve Avrupa ortalamasının çok üstünde bir genç nüfus, oyun sektörünü canlandırıyor” dedi. Gökyıldırım, “Türkiye, oyuna harcanan toplam süreye bakıldığında Polonya ve Rusya’nın ardından üçüncü sırada yer alıyor” diye konuştu.

GameZone alanları

MediaMarkt olarak genç, global, dijital ve her geçen gün çeşitlenerek, katma değer katarak büyüyen espora olan desteklerini hız kesmeden sürdürdüklerini belirten Gökyıldırım, şöyle devam etti:

“Mağazalarımızda oyun sever tüketicilerimiz için kurduğumuz GameZone alanlarımız ile onları en güncel oyun ürünleriyle ve aksesuarlarıyla bir araya getiriyoruz. Bununla birlikte ziyaretçilerimiz bu alanlarda, tüm oyun ürünlerini bizzat deneyimleme ve en popüler oyunları oynayabilme imkânı bulabiliyor.”

‘Bağı güçlendireceğiz’

Gökyıldırım, “Hem mağazalarımızda hem de e-spor alanında yapılan etkinliklerde, oyuna ve e-spor faaliyetlerine ilgisi olan tüketicilerimizi yalnız bırakmıyoruz” dedi. Gökyıldırım, şu bilgileri verdi: “Bu yıl, ülkemizde geniş bir kitleye sahip olan League of Legends’ın 19 Ağustos’taki Türkiye Büyük Finali’nde Türkiye’deki oyuncularla aramızdaki bağı güçlendirme yolunda önemli bir adım atarak, oyun tutkunu tüketicilerimize eşlik edeceğiz...”

Stand kuracaklar

MediaMarkt olarak binlerce kişiyle birlikte yaşanacak olan bu tarihi etkinliğe destek vermekten son derece mutlu olduklarını söyleyen Yenal Gökyıldırım, Şöyle devam etti: “Bu kapsamda takipçilerimizi de unutmuyor, final coşkusunu yerinde yaşamak isteyen 30 oyun severi de etkinliğe götürme fırsatı sunuyoruz. Ayrıca Ülker Arena’da gerçekleşecek bu muhteşem finalde, Cosplay’lerin renklendireceği standımızla ziyaretçilerimize sürpriz hediyeler kazanma şansı ve keyifli anlar yaşatacağız.”

Finale eşlik edecek

MediaMarkt, 19 Ağustos’ta Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek League of Legends 2017 Türkiye Büyük Finali’ni onbinlerce oyun severlerle birlikte yaşayacak. 11-12- 13 Ağustos tarihlerinde MediaMarkt’ın Facebook, Instagram ve Twitter sayfalarından sorulan soruları doğru yanıtlayan oyun severler, TBF2017’ye bir arkadaşıyla birlikte ücretsiz olarak gitme şansı yakaladı. Ayrıca Cosplay’lerin renklendireceği MediaMarkt Ülker Sports Arena’daki standının da olacağı final maçı dört gözle bekleniyor.

Sportif sürüş

Brisa, sportif sürüş meraklıları için Lassa Driveways Sport serisini pazara sundu. Lassa Driveways Sport, sportif sürüşten zevk alan, kompakt, orta ve lüks sınıf kategorisindeki spor ve yüksek performans araçları tercih eden sürücüler için geliştirilmiş. Lassa bu ürün gamında sağlamlığı yüksek performans ile bir araya getirmiş. Driveways Sport, Porsche Panamera, Volkwagen Scirocco-Golf GTA, Mercedes AMG-CLS ve C serileri, Citroen C5, Opel Insignia, Peugeot RCZ için uygun bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Kışlık adımlar...

New Balance, ikonik modellerinin bir araya geldiği Sonbahar/Kış lifestyle koleksiyonunu tanıttı. Yeni sezonun anahtar modelleri arasında yer alan New Balance Women 247 Sport, performanstan aldığı ilhamı canlı renklerle harmanlayarak bütün gün süren kullanım rahatlığı sunuyor. New Balance Erkek koleksiyonunda da gündelik hayatın vazgeçilmez renkleri olan beyaz, lacivert, gri ve siyah modeller yer alıyor. Ayakkabının dilinde ve topuğunda yer alan ikonik N logosu etrafındaki renkli kenarlıklar klasik görünümün yanına sportif bir dokunuş sağlıyor.

YORUM YAZ