MENÜ

Aydın Ayhan Güney: “En çok sponsor desteği alan bisiklet yarışıyız”

Abone Ol Google News

Profesyonel yol bisikleti yarışı Tour of Antalya’nın bu yıl üçüncü kez düzenleneceğini söyleyen Genel Direktör Aydın Ayhan Güney, organizasyonun Türkiye’de en çok sponsor desteği alan özel bisiklet yarışı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Spor turizmine katkı amacıyla düzenlenen profesyonel yol bisikleti yarışı Tour of Antalya powered by AKRA, bu yıl 20-23 Şubat tarihleri arasında üçüncü kez Argeus Travel & Events ile Yedi İletişim tarafından gerçekleştirilecek. Uluslararası Bisiklet Birliği’nin (UCI) 2.1 kategorisine yükselen ve bu yıl ilk kez bir World Tour takımı ile 5 pro-kıta takımına ev sahipliği yapacak olan organizasyon, bisiklet ekonomisine katkı vermeye de devam ediyor.

Organizasyonun, Türkiye’de en çok sponsor desteği alan özel bisiklet yarışı olma özelliğine sahip olduğunu söyleyen Tour of Antalya Genel Direktörü Aydın Ayhan Güney, “AKRA Hotel ana sponsorumuz. Bunun yanında Corendon Airlines, Diana Travel, Fraport TAV Antalya Airport da bizi destekleyen firmalar arasında. Diğer sponsorlarımız arasında da Barut Hotels, Paloma Hotels, Salcano, AG Tohum, Shimano, Özel Yaşam Hastanesi, Ceysu, Europcar, Terra City, Antalya Aquarium, Zemzem Grup, Sora, Effect var.”

Haberin Devamı

‘Youtube’dan canlı yayın’

Organizasyonun üç yılda geldiği noktadan ve profesyonel takımlar düzeyinde gördüğü ilgiden çok memnun olduklarını dile Güney, şu açıklamaları yaptı: “Her yıl 80’e yakın yabancı takımdan katılım teklifi alıyoruz. Bu ilgiden çok memnunuz. 2.1 kategorisine yükselişimizle birlikte katılımcı takımların düzeyi de artıyor. Hem Antalya’nın hem de ülkemizin turistik tanıtımına büyük katkı sağlayan organizasyonumuza bu yıl yeni bir boyut daha katacağız. Etapların bazı bölümlerini Youtube kanalımızdan canlı yayınlayacağız.”

YORUM YAZ