MENÜ

Taraftarına hediye veremedi.

Abone Ol Google News

Fenerbahçe büyük bir mucize olmaz ise şampiyonlar ligi için ikinciliği aldı diyebiliriz. Ancak taraftarının önünde oynadığı son maçında galibiyet alacak kadar tatminkar bir oyun sergileyemedi. Fenerbahçe eksik olan oyuncularını çok aradı. Kim Min Jae arkadaşlarına o kadar çok güven veriyordu ki, diğer oyuncular güvenle atağa çıkabiliyorlardı. Aynı şekilde orta sahadaki Crespo ve Mert Hakan’ın ileri geri çalışarak, pas bağlantılarında ne kadar önemli rol oynadıklarını biliyoruz. Samuel’in ileride oynadığında bocaladığını gördük, defanstan çıkışlarda daha fuleli olabiliyor ve verimini arttırabiliyor. Ferdi ile Emre Mor’un tatlı rekabeti de maça ayrı bir güzellik kattığını söyleyebiliriz. Altay ise bu genç yaşında olgunluk dönemine girmiştir, kaptanlık ona ayrı bir sorumluluk katmıştır ve maçta çok kritik kurtarışları ile takımına bir puanı kazandırdı diyebiliriz. Takımın gerçek bir santraforu olmadığını bu maçta tekrar hissettik, Serdar Dursun iyi niyeti ile mücadelesini yapmaktadır, ama şampiyonluk için yeterli olmadığını hepimiz görüyoruz. Önümüzdeki sezon üst düzey bir santrafor alınması çok elzem bir durumdur.

Haberin Devamı

Karagümrük takımına bakarsak bu maç için çok iyi hazırlanmışlar. Tempoları hiç düşmedi, çok koşarak alan daraltmayı ve Fenerbahçe’nin boş alan bulmasını imkansız hale getirdiler. Kalecileri dahil teknik oyunculara sahip olmaları öz güvenle pas yapmalarını sağlamaktadır, Fenerbahçeli oyuncuların preslerini kırarak baya yordular. Bu iyi paslaşmalar çok önemli fırsatlar yakalamalarına sebep oldu, ancak Altay engeline takıldılar. Oynadıkları oyun ile galibiyet için geldiklerini bize gösterdiler. Sonuç olarak bir puanı hak ederek sahadan ayrıldılar.

Haberin Devamı

Yönetim hemen çalışmalara başlamalı;

Fenerbahçe yönetimi artık önümüzdeki sezona bakmaya başlamalıdır, teknik direktör konusunu hiç geciktirmeden sonuçlandırmalıdır. Oyuncu transferleri ihtiyaç olan bölgelere, plana göre yapılmalı, gidecek oyuncuları en uygun şekilde göndermeli, taraftarın seneye çok büyük beklenti içerisinde olduğunu düşünürsek, yönetimin bu icraatları yapması gerektiğini söylememize gerek yok değil mi ?

YORUM YAZ