MENÜ

Zorlanmadan kazandı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş’ın kupa ve ligde hedeflerin çok geride kalışı ve Kayserispor’un rakibini fazla rahatsız etmeden oynadığı oyun adeta ‘gazı kaçmış iki takım’ çıkarmıştı ortaya. Ancak Vodafone Park etkisi, Quaresma ve kadrosunda tren kaçmış olsa bile profesyonelliğin ağır bastığı oyuncu sayısının fazlalığı daha ilk yarıdan maçı Beşiktaş’a getirdi.

Golleri atan savunma oyuncuları olsa da başrolde yine Quaresma vardı. 2. yarı ise kimse kimseyi üzmemesine rağmen Tosiç yaptığı hatanın bedelini atılarak ödeyince Kayserispor’a maçı çevirebilmek adına bir şans geldi. Ancak Kayserispor sezona havlu atmış görüntüsü ile dönüş için gerekli oyunu oynayamadı. Sonuçta Beşiktaş olumsuzlukları bir parça da olsa geri plana atmayı başardığı bir galibiyeti zorlanmadan almayı başardı.

Gecenin sorusu

Beşiktaş bu galibiyetle yarışa dönebilir mi? Galibiyete rağmen Beşiktaş’ın sezon sonunda geçebileceği takımın Başakşehir olabileceğini düşünüyorum.

Maçın starı

Maçın ilk yarısında skoru alan oyunun kahramanı Quaresma, 45 dakikalık performansı ile maçın öne çıkanıydı. İç sahada kapanan takımların çilingiri olmayı sürdürdü.

Maçın olayı

Hedeflerden uzaklaşılmasına rağmen Beşiktaş taraftarının Şenol Güneş ve takıma sahip çıkan tavırları gecenin olayıydı.

Kısa mesaj

Beşiktaş’ın santrforlarından son yıllarda aldığı en düşük performans aldığı sezonda Vagner Love’da vasat kalarak bu istatistiği bozmadı.

YORUM YAZ