MENÜ

Zor deplasmanda önemli galibiyet

Abone Ol Google News

Trabzonspor maçın hakimi olduğu ilk yarıda futbolun içinde var olan tüm ayrıntıları iyi ya da kötü yaşadı. Topa hakim olarak sol kenarı kullandığında etkili olmasına rağmen golü sağ kenardaki ikili oyunun hakkını teslim eden Nwakaeme ile buldu. Maçı rahat koparabileceği pozisyonlarda Göztepe'de Beto iyi direnince skor 0-1'de kaldı. İlhan Palut'un Trabzonspor hakimiyetine dayanamayarak orta saha sertliğini arttırdığı Poko hamlesi ve Guilherme'nin acemiliği ile gördüğü kırmızı kart skor olarak olmasa da oyunu dengeledi. Bu dengeli oyun 2.yarının başında karşılıklı penaltılarla taçlandı.

Haberin Devamı

Sörloth zorlaya zorlaya aldı penaltıyı, Da Costa ise adeta ortada fol yok yumurta yokken indirdi Jerome'u. Sonuçta Göztepe, İlhan Palut'un hamlelerine rağmen fazla oyuncu avantajını kullanamadı. Trabzonspor Ekuban'ın güzel pasında Abdülkadir Ömür'ün golü ile skoru garantiye alıp çok zor bir deplasmandan galibiyet çıkarmayı başardı.

Gecenin sorusu

Sosa'nın yokluğu etkiledi mi? Guilherme atılana kadar Sosa olmadan oynanan oyunun, pas trafiğinin, hücuma çıkışların ve atakları sonlandırmanın oldukça iyi olduğu bir maçtı fakat eksik kaldıktan sonra topun hakimiyetini daha fazla rakibine bıraktı Trabzonspor

Haberin Devamı

Maçın starı

3.goldeki hatasına rağmen ilk yarıda yaptığı kurtarışlarla maçın kopmasını engelleyen Beto ve Sosa'nın yokluğunda iyi iş çıkaran Abdülkadir Parmak maçın iyileri olarak öne çıktılar

Maçın olayı

Nwakaeme'nin tepkisi maçın olayıydı. Genelde son 20 dakikaları iyi oynayan ve boş alan bulabileceği maçta oyundan erken alınmasına gösterdiği tepkide bana göre çok da haksız değildi.

Kısa mesaj

Özellikle Campi'yi kenarlardan gelen ortalarda çok başarılı buldum. Da Costa' ya nazaran ayakta kalan isimdi

YORUM YAZ