MENÜ

Yolun yarısı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Mücadele ettiği her kulvarda hedefi şampiyonluk olan Fenerbahçe gibi takımlar için nadir durumlar hariç “skora göre kontrollü oynamak” mantığını benim aklım almıyor. Ancak Fenerbahçe maça kontrollü başlasa da Giresunspor’un ilkinde direğe takıldığı ikincisinde golü yaptığı an, bu anlayışı bir kenara bıraktı. Fernandao’nun hareketli oyunu, önce sürpriz çıkışlar yapan Samed için sonrasında Aatıf için gol demekti. Ve özellikle Aatıf’ın golü ile fişi erken çektiler. Daha ilk yarıda attıklarından fazlasını kaçıran Fenerbahçe için Eljif, Oğuz Kaan ve Samed’den oluşan ortasaha 3’lüsü dikkat çekiciydi.

Enerjik ama kısır!

Bu 3’lünün enerjik oyunları maç boyunca Giresunspor’un orta sahada etkili olmasına izin vermedi. 2. yarı ise tam anlamıyla tempo yapmaya çalışan Giresunspor’a izin vermeyen Fenerbahçe’nin kısır oyunları şeklinde geçti. Sonuçta Fenerbahçe ilk maçtaki görüntüsünen daha derli toplu oynadığı rövanşta hak ettiği bir galibiyet alırken rotasyonda şans bulan oyunculardan özellikle Oğuz Kaan sınıfı geçen isim oldu.

Gecenin sorusu

Hafta sonunda çok ama çok önemli bir maça çıkacak Sarı-Lacivertliler... Gecenin sorusu kuşkusuz bu kadrodan Başakşehir maçı 11’inde kimler oynar? Dirar, mecburiyetten Neto, Neustadter.

Maçın starı

Ligde çok eleştiriliyor skor katkısının az olması nedeniyle. Dün akşam kupa maçında da 11 oynayan Aatıf oyun kalitesi olarak beklentimi tam olarak karşılamasa bile attığı güzel gol ile akşamın öne çıkan oyuncularının başında geldi.

Maçın olayı

İlk maçta ikisi de kenarda avantaj kazanmak için elinden geleni yaptı. Ancak rövanşta enteresan bir durum vardı. Aykut Kocaman’ın cezası, Metin Diyadin’in istifası yüzünden iki takımın da maça teknik direktör olmadan çıkmaları gecenin olayıydı.

Kısa mesaj

Sağ bekte Mauricio İsla’nın iyi gözükmediği son maçlardan sonra, uzun süreli sakatlıktan dönen Şener Özbayraklı’nın da tam olarak hazır duruma gelebildiğini söylemek zor.

YORUM YAZ