MENÜ

Valbuena girdi oyun değişti

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Giuliano’nun hareketli oyununa eşlik edecek Alper, Soldado ve Aatif gibi oyuncular, etkisiz kalınca Fenerbahçe kısır bir ilk yarı oynadı. Hasan Ali’nin bindirmeleri olmasa, Bursaspor ceza sahasına girmekte dahi zorlanacaktı. İkinci yarıda Valbuena’nın girişi ile Fenerbahçe’nin oyunu işlemeye başladı. Ancak Bursaspor, altyapısından yetiştirdiği Furkan ile harika bir gol bulup, oyun olarak Fenerbahçe’nin temposuna karşılık verince tadından yenmez bir maç ortaya çıktı.

Valbuena’nın oyuna girdikten sonra forvet hattındaki tüm arkadaşlarını pozisyona sokması, Aykut Kocaman’ın arka arkaya Janssen, Fernandao hamleleri ve Fırat Aydunus’un Titi’ye gösterdiği kırmızı kart, Fenerbahçe’nin geri dönüşündeki ayrıntılardı. Bana göre, şampiyonluk potasına en yakın olduğu son 3 haftada Fenerbahçe’nin bir parça saha içerisinde baskı hissettiği de görüldü. Buna rağmen ikinci yarıda maçı kazanmak için gösterdiği çaba galibiyet serisinin altı maça yükselmesini sağladı.

Gecenin sorusu

Son 2 haftada Fenerbahçe, Galatasaray ile olan genel averajını düzeltebilir mi? Fenerbahçe, Karabük deplasmanından farklı bir skorla dönmek istiyorsa Valbuena’nın oynaması gerekli.

Maçın starı

Hasan Ali yaptığı bindirmelerin yanısıra her gittiğinde verdiği ilk paslar ve ortalarla takımının en iyisiydi.

Maçın olayı

Hafta arasında yaşadıkları ekonomik problemlere rağmen Mustafa Er yönetimindeki Bursaspor’un, Fenerbahçe’ye karşı oynadığı futbol, takdiri hak etti.

Kısa mesaj

Fırat Aydınus maçın genelinde iyi bir yönetim gösterirken, Titi’ye yapılan faulü görmeyip, sonrasında aynı oyuncuyu atarak büyük bir hata yaptı.

YORUM YAZ