MENÜ

Teşekkürler Başakşehir

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Rotasyonlu 2 takım vardı sahada ama hedefi olan bizdik. Bunun sonucunda topa daha fazla hakim olduğumuz ilk 20 dakika içinde İrfan Can’ın ortasında Visca’nın harika vuruşunda golü bulan da biz olduk. Ancak ilk yarının geneline bakınca oyun dengelendiği andan itibaren Braga 4-5 gol pozisyonuna girerken özellikle Fabio’nun gününde olmaması bizim için bir şans oldu. 2. yarıya ise kötü başladık. Şu bir gerçek Başakşehir ne Emre ne de Adebayor’u yedek bırakma lüksüne sahip değildi.

55’te gelen Mauro Silva golünden sonra Abdullah hoca en güçlü hamlesini yaparak Emre’yi sahaya sürdü. Bu hamle oyun anlamında etkisini çabuk gösterdi. Penaltı konusunda Mossoro’nun hakemi tabiri caizse kandırdığı pozisyonda kazandığımız penaltı ile biz istediğimizi aldık.

Basamak basamak

Fakat Ludogorets’de Almanya’da istediğini almıştı ve Uefa kupasına veda ettik. Sonuçta Başakşehir gibi teknik direktör istikrarını yakalamış bir kulüp için bu veda sadece gelecekteki maceralar için bir ders demek. Tıpkı basamak basamak ilerleyerek şampiyonluk adayı oldukları gibi yakın zamanda Abdullah Avcı iki kulvarda da yürüyebilecek bir kadroyu oluşturacaktır.

YORUM YAZ