MENÜ

Tedirginliğe gerek yok

Abone Ol Google News

Takımımız’ın Macaristan maçı performansı beni ne hayal kırıklığına ne de tedirginliğe sürükledi. Ağır sakatlıklardan çıkmış Merih ve Yusuf, ilk kez ya da yeni Milli formayı giymeye başlamış olan Emre Kılınç, Mert Hakan ve Mert Müldür gibi genç oyuncular, sezon başı kamplarının yorgunluğu ve ilk kez birlikte oynayan bir oyuncu grubu vasat oyun için kabul edilebilir bahaneler.

Haberin Devamı

Skor kadar önemli...

Şenol Güneş için her ne kadar resmiyet kazanmış olsa da hâlâ hazırlık maçlarından hallice olan Uluslar Ligi'nde Kaan Ayhan gibi oyuncuları farklı pozisyonlarda denemesi, Uğurcan ve Mert Günok arasında bir seçim yapmak adına Uğurcan'la oynaması ve bazı oyuncuların bu takım için özellikle Avrupa Şampiyonası'nda olup olmayacağının belirlenmesi en az skor kadar önemli. Sonuçta bizim sezon sonu oynanacak turnuvada Macaristan karşısında sahaya çıkan kadrodan en az 6-7 futbolcu değişebilecek genişliğe ve kaliteye sahip bir oyuncu havuzumuz varken karamsarlığa gerek olduğunu düşünmüyorum.

Başka özel oyuncularımız da var

Haberin Devamı

Özellikle de Cenk Tosun, Enes Ünal, Cengiz Ünder, Ozan Tufan, Hasan Ali, Zeki Çelik gibi kadrodaki oyuncular haricinde tecrübesi ile tekrar Milli Takıma seçilme şansı yakalayacaklarına inandığım Gökhan Gönül, Caner gibi özel oyuncular varken. Son olarak Şenol Güneş'in Milli Takımımız dip yapmışken gelip oynattığı oyun, aldığımız sonuçlar ve tekrar hissedilen Milli Takım havasını görmezden gelmek için böyle maçlar yeterli sınavlar değil.

YORUM YAZ