MENÜ

Tarih yazarak...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Futbolda kalitenin ortaya çıkması için önce fizik kaliteniz yüksek olmalı. Beşiktaş her şeyden önce atletik ve enerjisi yüksek Porto’nun bu temposuna karşılık vermeyi başardı maçın ilk yarısında. Cenk Tosun’un maça iyi başlaması, tüm forvet hattını olumlu etkilerken, Talisca-Quaresma- Babel üçlüsü de çabuk ve yardımlaşarak oynadılar.

Fazla geriye yaslandık

Dikine oynama konusunda çok başarılı bir takım olan Porto, ceza sahamıza gönderdiği derin topların karşılığını çabuk ataklarımızda geri koşmak zorunda kalarak aldı. Alışıla gelmiş Quaresma asistlerinden birinde Talisca ile golü bulduk. Tosiç’in sakarlığına rağmen Cenk’le yine öne geçtik. 2. yarıya iki hamle yaparak başlayan Porto’ya karşı 20 dakikalık bölümde haddinden fazla geriye yaslanmamıza rağmen önce Fabri sonra çizgiden golü çıkaran Oğuzhan’la direndik.

Cesur hamle

Sinyaller kötü gelince Şenol hoca Medel-Oğuzhan değişikliği ile orta saha sertliğini arttırırken birçok teknik direktörün yapmaya cesaret edemeyeceği bir hamle ile Negredo’yu oyuna alıp Cenk’i kanada gönderdi. Ve sonucunu da Negredo’nun asistinde Babel’in golü ile aldı. Beşiktaş bu golle Şampiyonlar Ligi’ne harika bir başlangıç yaptığını ilan ederken, biz de sahada mücadele gücü yüksek bir takım ve o takımın içinde Babel, Cenk Tosun, Pepe ve Tosiç’in resitalini izlemiş olduk. Ama yine aslan payı; çıkardığı 11, yaptığı hamleler ile Şenol Güneş’in oldu. Son olarak inşallah tüm maçlarımızda Anthony Taylor gibi hakemlerle karşılaşırız.

YORUM YAZ