MENÜ

Sonucu Fırtına'nın yıldızları belirler

Abone Ol Google News

Trabzonspor için maçın en önemli detayı topu savunmadan orta sahaya çabuk ve doğru geçirebilmek. Çünkü Fırtına’nın orta saha ve forvet hattında bu tip maçları çok seven, formda ve lider oyuncular adeta cirit atıyor. Özellikle kaptan Jose Sosa ve Obi Mikel’in hücum yaparken, çabuk ya da set hücumu seçimleri Galatasaray’ı kendi sevdikleri oyuna mecbur edebilir. Diğer taraftan işin savunma kısmını iyi yapmak da çok önemli. Trabzonspor’un bu maç özelinde yapacağı en büyük hata Galatasaray’ın eksik ya da formsuz oluşuna bakarak konsantrasyon kaybı yaşaması olur.

Haberin Devamı

Orta alanda büyük kapışma

Galatasaray’da Feghouli, Adem Büyük gibi çok yetenekli oyuncular skoru kolay değiştirme becerisine sahipler. Fatih Terim’in yükselen Lemina performansının yanına Ömer Bayram ve Seri’yi ekleyeceği düşünüldüğünde orta alanda büyük bir kapışma yaşanacağını söyleyebilirim. Ancak maçın sonucunu Trabzonspor tarafında Anthony Nwakaeme ve formda Alexander Sörloth gibi isimler belirleyecektir.

Kısa mesaj

Ekuban ve Sturridge kadroda oldukları düşünüldüğünde hazır olsun ya da olmasınlar Ünal Karaman için nihayet hamleli bir kulübe var diyebileceğiz.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Trabzonspor’un kaptanı, yıldızı, lideri Sosa takımının en kilit ismi. Galatasaray’da ise sezonun en istikrarlı oyuncusu Ömer Bayram takımının kozu.

YORUM YAZ