MENÜ

Son şansı geri tepti

Abone Ol Google News

Trabzonspor'un elindeki güçlü ofansif 11 birçok maçta olduğu gibi yine golle başladı. Abdülkadir Ömür'ün harika pasının hakkını veren Ekuban golü atınca Denizlispor'un da kapalı savunma yapma ihtimali kalmadı. Rodallega ve Sacko'nun denemeleri hem Uğurcan'ın hem de savunmanın dikkatli oluşu ile sonuç vermezken, önceki maçlara nazaran bu kez golü aramaya devam eden bir Trabzonspor vardı maçın ilk yarısında. Fakat golü bulamayıp 2. yarıya da Da Costa'nın anlamsız faulünden gelen Sacko golü ile başlayınca son haftalardaki kabus da tekrar başladı. Nwakaeme'nin vites yükseltmesi ile gelen pozisyonlara rağmen Sörloth'un kaçırdığı fırsat maçın kaderini belirledi. Estupinan ise son sözü söyleyerek bana göre takımını büyük ihtimalle ligde bırakan golü attı. Trabzonspor oyun kalitesi anlamında puan kaybettiği maçların bir seviye üstüne çıksa da alacağı puanla ligde kalabileceğini hesaplayan Denizlispor'un canını dişine takarak yaptığı savunmayı aşamayarak belki de şampiyonluk için son şansını da geri tepti.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Şampiyonluk şansı kaldı mı? Bana göre artık mucize bile değil. Trabzonspor keşke işi buraya kadar getirmeseydi de taraftarı bu kadar kahrolmasaydı bile diyebilirim.

Maçın starı

Yıldız olacak kadar olmasa da Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ve Denizlispor'da Sacko'nun performansları öne çıktı.

Maçın olayı

Trabzonspor'un ideal kabul edilebilecek kadrosunda ideal diyebileceğim bir stoper yok. Yenilen goller yine iki stoperin hediyesiydi.

Kısa mesaj

Levent Kartop'u ayrıca tebrik etmek gerek. Hem Başakşehir hem de Trabzonspor'a karşı çok doğru oynamayı başardı.

YORUM YAZ