MENÜ

Sneijder-Bruma-Sinan

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sahada baskın özelliklerini ortaya koyan oyuncular ilk yarıda skoru belirlediler. Sezon genelinde deplasman maçlarının başrol oyuncusu Bruma vardı sahnede. Son haftaların formda ismi Sneijder ile birlikte çökerttiler Alanyaspor’un sağ kanadını. Yardımcı oyuncu rolünde ise Sinan Gümüş bitirici vuruşlarıyla rol kaptı.

Yaz sezonu erken açılmış

Tudor’un bir kez daha Podolski ile oynamasıyla Eren Derdiyok’un yeni sezonda bu takımın 11’i için açıkça düşünülmediğinin açıkça ortaya çıktığı bir devrede 3 gol bularak oyuncular Tudor’u haklı çıkardılar. Sezon geneli performansının çok altında bir oyun oynayan Alanyaspor’da ise tek hayat belirtisi gol krallığının favorisi Vagner Love’un attığı goldü. Halbuki yabancı oyuncu kalitesi yüksek olmasına rağmen anlaşılan yaz sezonu erken açılmıştı Alanya’da.

Nefesleri yetmedi

Filmin devamında ise Galatasaray işi ağırdan alıp konudan uzaklaşınca, Alanyaspor tatilden geri döndü. Yapılan baskı, Vagner Love üzerinden gole dönüştürülerek maça ortak olundu. Vagner Love başrolde Bruma ile beraber filmin 2. yarısının yıldızı oldu. Ama nefesleri puan getirecek golü atmaya yetmedi. Sonuçta sezon genelinde kolay atıp kolay yiyen bir takım olma özelliğini son maçta da sürdürerek evlerindeki son maçalarını kaybettiler.

Bruma’nın yeri dolar mı?

Galatasaray tarafında ise gündemin 3.lük yarışından ziyade transfere kaydığı bir dönemde bu oyun kalitesini çok eleştirmek doğru değil. Ancak sezonun yıldızı Bruma’yı izleyen tüm Galatasaraylılar bu oyuncunun yerini nasıl dolduracaklarını merak ediyorlardır.

YORUM YAZ