MENÜ

Skoru koruyarak...

Abone Ol Google News

Üç gün önce Avrupa Kupası oynayan Beşiktaş, karşısında katı savunma yapan ve oyunu dar alana çeken bir Akhisar takımı buldu. Bu kapalı savunmaya karşı özellikle maçın ilk yarısında yüksek pas trafiği ve oyunu özellikle sağ kanattan oynayarak da etkili oldu.

Haberin Devamı

Babel’e önlem olarak 2 sağ bek ile oynayan Safet Susic’in Akhisar’ını ilk yarıda Lens’in güzel oyunuyla sindirmeyi başardı. Skoru da almasına rağmen ikinci yarı biraz yorgunluk, biraz bu skorun rahatlığı Beşiktaş’ı daha düşük bir tempolu oyuna itti.

Akhisar’ın yaptığı ofansif hamlelerin de etkisiyle Necip’in yaptığı hata, maçı Beşiktaş için bir anda olduğundan daha stresli hale getirdi. Necip’in yaptığı hatanın etkisiyle başka hatalar yapması Akhisar’a beraberlik için fırsatlar da doğurdu. Fakat Manu, maçın adamı olma şansını gol pozisyonunu kaçırarak harcadı. Ve Beşiktaş özellikle yorgun olduğu maçta skoru korumalıydı ve sezona iyi bir başlangıç yaptılar.

Gecenin sorusu

Beşiktaş ne zaman net bir santrfor performansıyla maç kazanır? Geçtiğimiz sezondan beri aynı problemleri yaşayan Beşiktaş, yeni denediği Larin ve hamle oyuncusu olan Love’dan da bir katkı almadan bir galibiyet daha almayı başardı.

Haberin Devamı

Maçın starı

Beşiktaş’a geldiği andan itibaren en iyi maçını oynayan Lens, maçın yıldızı oldu. Beşiktaş, sanki Lens’i bu sezon transfer etmiş gibi bir durum var.

Maçın olayı

Artık genç oyuncu statüstünden Beşiktaş kaptanlığına kadar yükselmiş Necip’in yaptığı hataya bu kadar bu takılı kalması ve daha da kötü oynayarak Akhisar’a skoru dengeleme şansı vermesi maçın olayıydı.

Kısa mesaj

Fikret Orman ile Şenol Güneş arasında soğuk rüzgarlar eserken taraftarın Şenol Güneş’i çağırması ilginç bir detaydı.

YORUM YAZ