MENÜ

Sinir harbi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin topu Beşiktaş’a bilinçli olarak bıraktığı ilk 30 dakika rutin tempoda geçerken ilk maçta olduğu gibi dengeleri değiştiren yine bireysel bir agresiflik oldu. 30. dakikada Adriano’nun basit hatası ve Pepe’nin tekmesi, kazanmak zorunda olan Beşiktaş’ın işini daha da zorlaştırırken, Fenerbahçe topa sahip olduğu anlarda rakibine göre daha fazla boş alan buldu. Ancak bu dakikalarda ortaya çıkan cılız pozisyonlar Aatif’ın kötü tercihlerine kurban gitti. 2. yarıya iki teknik direktör de yeni senaryoya uygun değişikliklerle girdiler. Şenol hocadan Jeremain Lens ve Domagoj Vida bir tarafta, Mathieu Valbuena diğer tarafta oyuna girdiler. Ancak hocaların oyunun değişmesi için yaptığı bu hamlelere rağmen değişen tek şey maçın sinir harbine dönüşü oldu.

Gecenin sorusu

Takımlar lig yarışında bu maçtan nasıl etkilenir? Açıkçası ne Fenerbahçe ne de Beşiktaş hırpalanmadıkları 60 dakikalık oyundan sonra lig maçlarına beklenenden daha yüksek enerjili çıkacaklardır.

Maçın starı

Oynanabildiği dönem içerisinde maçın yıldızıdır diyebileceğimiz performansa sahip bir oyuncu öne çıkmadı.

Maçın olayı

Fenerbahçe taraftarının (aklı selim olanları bir kenara ayırarak söylüyorum) her şey takımı adına iyi giderken gösterdikleri gereksiz tepkiler ile hem kendileri adına hem de tüm futbolseverlere geceyi zehir etmeleri...

Kısa mesaj

Passolig, bu olayların yaşanmaması için çıkartıldı. Şimdi gereken yapılmalı, bu olaya imza atan holiganlar tek tek tespit edilerek bir daha hiçbir spor müsabakasının yanına bile yaklaştırılmamalı.

YORUM YAZ